In vizor

Polițiștii clujeni l-au identificat pe bărbatul care a vandalizat statuia lui Mathias Rex

Polițiștii clujeni au identificat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Satu Mare, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificată persoana bănuită de fapta de distrugere constatată la data de 15 iulie a.c., când, pe suprafața unui monument istoric din Piața Unirii a fost înscris un mesaj cu o substanță de culoare neagră.

Activitățile derulate în sistem integrat ale polițiștilor municipiului Cluj-Napoca, Secției Regionale de Poliție Transporturi și Direcţiei Poliţie Locală Cluj-Napoca au condus la identificarea unui bărbat de 41 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În continuare, în cauză sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Oláh Emese, a anunțat că statuia lui Matei Corvin din Piața Unirii a fost vandalizată. Vandalii au transformat numele Regelui în ”T-Rex”.

În 2015, statuia lui Matei Corvin a fost vandalizată de două ori în două săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *