Jos palaria

Politistii clujeni au amendat, in sfarsit, firma care executa lucrari pe strada Motilor

Politistii clujeni au derulat in ultimele zile mai multe controale la firmele care executa lucrari pe drumul public, pentru a verifica daca acestea se desfasoara dupa conditiile stabilite prin autorizatie.

Conform IPJ Cluj, politistii au efectuat 40 de controale anul acesta, pentru a stabili daca lucrarile de reabilitare si reamenajare a partii carosabile de pe raza municipiului se desfasoara in conformitate cu planul supus avizarii. In urma lor, 15 firme executante au fost sanctionate contraventional cu amenzi in valoare totala de aproape 50.000 de lei. 

Ieri, firma care executa lucrari pe Calea Motilor a fost amendata cu peste 2.000 de lei din cauza desfasurarii pe trotuar a unor lucrari nesemnalizate si nesecurizate conform prevederilor legale.

„Sanctiunea a fost aplicata pentru nerespectarea conditiilor stabilite de administratorul drumului public si de politia rutiera privind amplasarea si executarea de lucrari in zona drumului public”, au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Cluj.

Oamenii legii precizeaza ca aceste controale vor continua si in perioada urmatoare.

Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata politistilor clujeni! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *