Din oras

Politista batausa de la Vertigo: "Nici nu stii cu cine te pui!"

Cheful de 8 Martie din Vertigo s-a lasat cu o paruiala pe cinste, asa cum v-a informat deja Stiri de Cluj.

In jurul orei 2 noaptea, o tunisianca, studenta la „Derma”, a primit un croseu in fata de la alta fata, aflata sub influenta alcoolului, care a inceput sa strige ca e politista.

Pentru a afla mai multe detalii, l-am contactat pe Calin Tiplea, proprietarul clubului Vertigo, care ne-a declarat urmatoarele:

„Astazi au aparut multe detalii nereale in presa, real este, insa, ca a fost o scurta paruiala, dar in clubul Vertigo nu a avut loc nicio bataie. M-am ferit mereu de asemenea incidente, de aceea stau in noptile cu trafic mare si supraveghez personal tot ce se intampla. M-a frapat si pe mine comportamentul celei care a declansat incidentul si despre care am inteles ca este politista. Afara din club, cand am abordat-o ca sa ii reprosez comportamentul, mi-a replicat sec: Ce vrei, ma?! Tu nici nu stii cu cine te pui!”.

Mai multi participanti la incident ne-au confirmat ca agresoarea, despre care Stiri de Cluj sustine ca este politista in cadrul Sectiei 3, a vrut sa fuga in momentul in care colegii de la Sectia 1 si-au facut aparitia.

Suntem curiosi daca sefii IPJ Cluj vor face lumina in acest caz, daca vor confirma statutul de politist al agresoarei si daca se vor aplica masuri disciplinare.

FOTO: Stiri de Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *