Din oras

Politista batausa de la Vertigo: "Nici nu stii cu cine te pui!"

Scris de 839

Cheful de 8 Martie din Vertigo s-a lasat cu o paruiala pe cinste, asa cum v-a informat deja Stiri de Cluj.

In jurul orei 2 noaptea, o tunisianca, studenta la “Derma”, a primit un croseu in fata de la alta fata, aflata sub influenta alcoolului, care a inceput sa strige ca e politista.

Pentru a afla mai multe detalii, l-am contactat pe Calin Tiplea, proprietarul clubului Vertigo, care ne-a declarat urmatoarele:

“Astazi au aparut multe detalii nereale in presa, real este, insa, ca a fost o scurta paruiala, dar in clubul Vertigo nu a avut loc nicio bataie. M-am ferit mereu de asemenea incidente, de aceea stau in noptile cu trafic mare si supraveghez personal tot ce se intampla. M-a frapat si pe mine comportamentul celei care a declansat incidentul si despre care am inteles ca este politista. Afara din club, cand am abordat-o ca sa ii reprosez comportamentul, mi-a replicat sec: Ce vrei, ma?! Tu nici nu stii cu cine te pui!”.

Mai multi participanti la incident ne-au confirmat ca agresoarea, despre care Stiri de Cluj sustine ca este politista in cadrul Sectiei 3, a vrut sa fuga in momentul in care colegii de la Sectia 1 si-au facut aparitia.

Suntem curiosi daca sefii IPJ Cluj vor face lumina in acest caz, daca vor confirma statutul de politist al agresoarei si daca se vor aplica masuri disciplinare.

FOTO: Stiri de ClujULTIMA ORĂ

 • Acum 1 min Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 2 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 3 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 4 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 4 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 6 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 6 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 7 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 8 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 9 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 18 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 23 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 1 day PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE