Din oras

Poliția s-a băgat peste ”seara de video” a unor clujeni. Mai ceva ca pe vremea lui Ceaușescu

Polițiștii au dat buzna peste zece clujeni care erau pregătiți de o seară de film într-un restaurant din Cluj-Napoca. Și le-au stricat-o.

Conform unei comunicări a IPJ Cluj, pe 21 februarie, polițiștii clujeni au dat buzna într-un restaurant din Cluj-Napoca, unde 10 clujeni erau pregătiți cu recuzită pentru producție cinematografică. Localul era închis publicului. Totuși, producătorul filmului avea un contract de închiriere a restaurantului.

„În cursul serii de ieri, în jurul orei 21.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au fost sesizați de către două echipaje de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj cu privire la faptul că în incinta unui local de alimentație publică de pe raza municipiului se află mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că localul este închis publicului, în interior fiind identificate 10 persoane având asupra lor echipamente video și recuzită specifică producției cinematografice.

Totodată, a fost legitimat producătorul creației cinematografice, acesta prezentând un contract de închiriere a localului în perioada 21-23 februarie 2021.

În cauză se efectuează verificări pentru a se stabili incidența vreunei prevederi legale”, a transmis IPJ Cluj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *