Justitie

Poliția din Florești i-a suspendat permisul auto al afaceristului Ștefan Gadola: „Nu m-a deranjat că mi-au suspendat permisul. Eu merg mult pe jos și am șofer”

Scris de 973

Afaceristul clujean Ștefan Gadola s-a ales cu permisul auto suspendat, după ce un individ din Florești a sesizat Poliției că ar fi lovit un stâlp, într-o parcare de pe strada Urușagului. Cei de la Poliția Florești i-au suspendat permisul de conducere pe motiv că afaceristul nu ar fi raportat că ar fi lovit un stâlp delimitator aflat pe domneniul public. Ștefan Gadola s-a conformat și și-a predat permisul de conducere, însă, convins de jurist a dat în judecată Inspectoratul de Poliție Județean, contestând măsura dispusă de cei de la Florești. 

„În cursul lunii august a acestui an, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați de către o asociație de proprietari cu privire la faptul că un stâlp delimitator, din metal, aflat într-o parcare din Florești ar fi fost avariat. Polițiștii au efectuat verificări, reieșind faptul că la începutul lunii iulie a.c., un conducător auto de 68 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi acroșat respectivul stâlp, la ieșirea din parcare”, arată cei de la IPJ Cluj. 

Ștefan Gadola: „Nu m-a deranjat că mi-au suspendat permisul. Eu merg mult pe jos și am șofer”

Contactat telefonic, Ștefan Gadola susține că a lovit acel stâlp din neatenție și că nu a știut că trebuia să raporteze la Poliție incidentul pentru că stâlpul s-ar fi aflat într-o parcare a unui supermarket din zonă. Cu toate acestea, afaceristul a predat inițial permisul de conducere și l-a recuperat după ce a dat în judecată Inspectoratul de Poliție Județean Cluj. 

„Eu încercam să ies din parcare și am virat stânga, moment în care am lovit acel stâlp de fier. Un bărbat care era la geam în blocul din apropiere m-a fotografiat. Nu m-am ascuns în niciun fel. M-am dat jos din mașină și am văzut că mi-am lovit ușa. Nu am știut că trebuia să raportez cuiva incidentul. Le-am predat permisul când mi-au comunicat că îmi vor suspenda dreptul de conducere. Mi-au dat o dovadă, dar juristul m-a convins că au acționat greșit, așa că am contestat măsura și permisul mi-a fost restituit până la o sentință definitivă. 

Am luat legătura cu asociația de proprietari ca să le cumpăr alt stâlp, dar mi-au comunicat o sumă exorobitată, cu care le-aș fi putut renova toată parcarea. Atunci le-am cerut autorizația de construcție în baza căreia au montat-o acel stâlp și n-am mai auzit niciun răspuns de la ei. Și dacă e să rămân fără permis pentru 30 de zile nu e mare lucru. A fost o chestiune de ambiție a polițistului din Florești. Nu m-a deranjat că mi-au suspendat permisul. Eu merg mult pe jos și am șofer ”, a declarat Gadola. 

Ștefan Gadola a fost sancționat contravențional în conformitate cu OUG 195/2002R, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile. 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
 • Acum 8 hours In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 9 hours In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
 • Acum 9 hours In vizor
  Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: “E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”
 • Acum 10 hours Jos palaria
  Înepe Khetane #Comunități_Împreună! Clujenii sunt aşteptaţi, cu mare drag, la festival!
 • Acum 10 hours Din oras
  L-AŢI VĂZUT, SUNAŢI LA 112: Bărbat căutat pentru înşelăciuni prin metoda “Accidentul”
 • Acum 11 hours De cartier
  Amicul Emil “OSĂ” Boc, i-a “aranjat” şi pe colegii de la UDMR cu locaţia tradiţională a Zilelor Maghiare care “OSĂ” se desfăşoare în alte locaţii
 • Acum 11 hours In vizor
  ÎNVĂŢĂMÂNTUL “GRATUIT DIN ROMÂNIA: Peste 7.400 de profesori au raportat la ANAF veniturile obţinute din meditaţii, dintre care peste 1.400 doar la Cluj
 • Acum 11 hours Rautacisme
  După ce le-a cânta UNTOLD sub geam, acum le cântă RADP, deşi legea este foarte clară în ceea ce priveşte “orele de linişte”. Dar nu şi pentru Emil “OSĂ” Boc
 • Acum 12 hours Afacerea zilei
  AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ: Cât a câștigat Romgaz de pe urma scumpirii gazelor
 • Acum 12 hours Vocea ta
  Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: Domnule Ciucă, Domnule Ciolacu, Domnule Câciu, nu mai dați ajutor de stat „la grămadă”
 • Acum 12 hours Din oras
  EMIL BOC CEL DUR ŞI DREPT (când nu e cazul). Deşi INS a anunţat de o săptămână că nu vor mai fi amendaţi românii care nu s-au recenzat, “din cauze obiective sau subiective”, acesta s-a hărnicit să-i amendeze pe clujeni
 • Acum 13 hours Politica
  N-AVEAŢI DE LUCRU? VĂ DĂ GUVERNAREA BIROCRAŢIE LA TOT CARTIERUL: Noi obligaţii pentru munca part-time: Angajaţii depun declaraţii în fiecare lună
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE