Sport

POATE E TIMPUL CA INFECȚIA ACEASTA GENERATOARE DE INCOMPETENȚĂ ȘI CORUPȚIE SĂ FIE ÎNCHISĂ! Fotbaliști români plecați în străinătate acuză antrenorii și oficialii FRF că cer șpăgi ca să îi selecționeze. ”Hoțul” anunță ”anchetă internă”

Mai mulți jucători români de fotbal și familiile acestora au denunțat în ultimele zile presupuse cazuri de corupție la loturile naționale de juniori. Gazeta Sporturilor și Prosport au prezentat mărturiile jucătorilor care au declarat că antrenori și oficiali din Federaţia Română de Fotbal (FRF) le-au cerut șpagă ca să îi cheme la lor sau să îi introducă în echipele reprezentative.

Acuzată de tolerarea și încurajarea practicilor corupte, FRF a anunţat vineri că a sesizat propriu Departament de integritate și antifraudă al FRF în legătură cu selecţiile făcute la loturile naţionale de juniori.

”Deoarece Federația Română de Fotbal consideră că selecțiile pentru loturile naționale trebuie să se desfășoare în condiții de corectitudine absolută, toate informațiile au fost transmise deja Departamentului de Integritate și Antifraudă al FRF”, arată un comunicat al instituției.

FRF e condusă de aproape zece ani de Răzvan Burleanu. În această perioadă, performanșele echipelor naționale de fotbal (juniori și seniori) s-au prăbușit. Normal, cu un incompetent, numit politic la cârmă.

Iată câteva dintre cazurile prezentate de presa sportivă în ultimele săptămâni: