Din oras

Pista de biciclete din zona străzii Parcului Feroviarilor, vandalizată de inamicii lui Boc VIDEO

Pistele de biciclete făcute în bătaie de joc de administrația lui Boc au fost vandalizate. Din 2015, de la inaugurare, stâlpișorii pistelor de biciclete au creat nenumărate probleme atât conducătorilor auto, cât și firmelor de salubrizare care efectuează curățenia stradală din Cluj-Napoca.

Deranjați de nepăsarea edilului și de proasta amenajarea a stâlpișorilor, cetățenii din zona străzii Parcului Feroviarilor s-au gândit să facă o glumă proastă. Dintr-un capăt în celălalt al străzii, stâlpișorii pistei de biciclete au fost scoși rând pe rând.

Investiția de câteva sute de euro a lui Emil Boc a fost distrusă în numai câteva ore de „răufăcătorii” orașului, care i-au pus la treabă pe angajații primăriei.

Ideea este că acești stâlpișori au fost distruși sistematic, acesta fiind un mod de exprimare al cetățenilor din zonă pentru modul în care au făcut acea pistă de biciclete, care mai mult încurcă circulația decât să ajute bicicliștii. 

Poliția Locală și-a făcut treaba și s-a prezentat în cel mai scurt timp posibil la fața locului, pentru a culege praf de stele că infractorii s-au evaporat pe la casele lor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *