Justitie

”PIERDOIU”, DEMISIA! Este inacceptabil ca un ministru al Justiției să vorbească despre ”surse neoficiale” prin care primește informații despre hotărâri judecătorești ce urmează a fi pronunțate

Miniștri PNL numai în gafe o țin. După Lucian Bode cu plagiatul, altă daună totală de imagine pentru PNL este acest Cătălin Predoiu. După ce s-a antepronunțat cu privire la un viitor verdict în cazul soțului Georgianei Hossu, ținând să deschidă gura și să confirme ceea ce știam, a mai gafat și în ”scuzele” publide adresate.

”(…) Eroarea comisă a fost fără intenție, de bună credință am crezut în adevărul celor afirmate, dar, regretabil, nu am verificat în prealabil informația pe care o aveam din surse neoficiale. (…)”

Zău? Chiar așa? Ministrul Justiției este informat pe ”surse” ce soluții se vor da în dosarele aflate în curs de rezolvare?

Pentru că aduce din nou Justiția din România în epoca Stănoiu, când dosarele se discutau și se tranșau la partid, ministrul Predoiu trebuie să-și dea demisia.

CITEȘTE ȘI: “Pierdoiu” are premoniţii în justiţie: susține că soțul fostei șefe DIICOT Giorgiana Hosu a fos achitat, deși decizia definitivă e așteptată în februarie