Afacerea zilei

Pierderi URIAȘE pentru Arpad Paszkany cu firma Electrosigma Cluj-Napoca

Electrosigma, înființată în 1991, una dintre cele mai vechi companii din Cluj-Napoca a fost serios afectată de pandemie. De la profit de peste 1 milion de euro în 2019, a ajuns la pierderi uriașe anul trecut. Au scăzut și veniturile totale, dar s-a menținut numărul de angajați. Compania are obiect de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. În principal, Electrosigma închiriază spațiile comerciale din clădirea de pe strada Republicii nr. 109. Compania este deținută de Arpad Paszkany, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Cluj. El deține mai multe firme.

Electrosigma Cluj-Napoca a rulat, anul trecut, o cifră de afaceri de aproape 2,8 milioane euro, în scădere față de anul 2019 când valoarea veniturilor totale a fost de peste 3,2 milioane euro, iar în 2018 a fost de peste 3,2 milioane euro.

În 2020, compania a declarat pierderi de peste 2,7 milioane euro. Scăderea profitabilității este enormă în comparație cu anul 2019 când a avut un profit net de peste 1 milion euro. În urmă cu 3 ani, Electrosigma a declarat pierderi aproape la fel de mari ca anul trecut: peste 2,6 milioane euro.

Numărul mediu de salariați pe care îi avea compania anul trecut a fost de 46, aproape similar cu cel din 2019 când numărul mediu de angajați a fost de 48. Tot 48 de angajați avea și în 2018.

Compania are următorii asociați: WUC Invest SRL Cluj-Napoca (100%), Sigma Center Developments SRL Cluj-Napoca (0%) și Arpad Paszkany (0%). Electrosigma este administrată de PAZ Management Group SRL Cluj-Napoca.

Patru firme active sunt conectate direct la Electrosigma:

  • WUC Invest SRL este deținută de Arpad Paszkany și are obiect de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Anul trecut, a avut 10.300 euro cifră de afaceri și pierderi de 13 mii euro.
  • Sigma Center Developments SRL este deținută de Never Stone Services LLP Canada (71%), Electrosigma SRL (29%) și Arpad Paskany (0%). Are obiect de activitate activități ale holdingurilor. Anul trecut, a înregistrat 690 mii euro cifră de afaceri și profit net de 24 mii euro.
  • Uniall SRL este deținută de Arpad Paskany (50%) și Arpad Robert Paskany (50%). Compania are obiect de activitate dezvoltare (promovare) imobiliară. Anul trecut, a înregistrat 22.700 euro cifră de afaceri și 2.650 euro pierderi.
  • PAZ Management este deținută de Arpad Paskany (76%) și Never Stone Services LLP Canada (24%). Compania are obiect de activitate activități de consultanță pentru afaceri și management. Anul trecut, a declarat 105 mii euro cifră de afaceri și pierderi de peste 47 mii euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *