In vizor

Pică tranzacția Prima? Nu mai are Tomșa bani de la Teszari?

Scris de 2,487

Sub titlul: “DEZASTRU pentru o cunoscută televiziune! A rămas fără banii promiși! Ce rol ar fi avut Teszari și RCS & RDS!”, capital.ro informează că Prima Tv rămâne în portofoliul fostului patron.

În luna august a anului 2018 se anunța tranzacția anului în lumea televiziunilor. Rămas fără lichidități, Cristian Burci a decis să vândă Prima TV, iar noul patron urma să fie Adrian Tomșa, proprietarul posturilor Look TV. Tranzacția a fost aprobată și parafată, iar în luna decembrie era data limită până la care banii trebuiau să intre în contul lui Burci, doar că, surse apropiate celor două părți, au confirmat pentru Capital că acest lucru nu s-a întâmplat. Nu se știe încă dacă Tomșa mai dorește să achiziționeze postul de televiziune sau nu. Acesta nu ar fi dat încă nicio explicație.

Adrian Tomșa este un apropiat al Grupului de la Cluj și se pare că și al lui Zoltan Teszari, patronul RCS & RDS. De altfel, atunci când s-a aflat prima dată despre preluarea Prima TV, s-a speculat că adevăratul cumpărător ar fi chiar Teszari, care visează să aibă în grupul său și o televiziune generalistă.

Între timp, Tomșa a achiziționat profit.ro și a investit și într-o televiziune cu același nume. Momentan, însă nici traficul site-ului și nici rating-ului televiziunii nu ating nivelul așteptărilor, ceea ce ar fi determinat ceva nemulțumiri din perspectiva financiară a proiectului. Din acest motiv, conform acelorași surse, se pare că Zoltan Teszari, prin vocea lui Tomșa ar fi decis să mai amâne tranzacția cu Prima Tv. De remarcat că și RCS & RDS are destul de multe datorii provenite în special din investițiile majore care au fost realizate în ultimii ani.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 4 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 6 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 6 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 6 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 7 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 9 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 9 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 9 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 10 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 10 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 11 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE