Din oras

Peste 20 de autoturisme parcate pe o stradă din Cluj-Napoca, găsite cu geamurile sparte. Poliţiştii susțin că fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat. Dacă le fac ca la mașina lui Liviu Alexa, vandalizată în 2019, le fac degeaba

Peste 20 de autoturisme parcate pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca au fost găsite cu geamurile sparte şi bunurile din interior răvăşite, iar poliţiştii susțin că au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

  • În noaptea de joi spre vineri, autori necunoscuți au spart geamurile și au adus stricăciuni mașinilor parcate. Se pare că autoturismele ar aparține unor studenți cazați în zona respectivă, și au fost distruse de cineva care le-a tot atras atenția să nu mai parcheze acolo, scrie BZC.ro.

”La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 07.40, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că pe strada Câmpul Pâinii din municipiu, a observat că autoturismul său, precum şi alte autoturisme din apropiere sunt avariate, prezentând urme de distrugere. Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca s-au deplasat la locul indicat, unde, din primele verificări, s-a constatat că există un număr de 21 de autoturisme care prezintă urme de distrugere la nivelul geamurilor, iar bunurile din interiorul acestora ar fi fost răvăşite”, a informat Poliţia Judeţeană Cluj.

În prezent, se fac cercetări pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

”Precizăm faptul că anterior evenimentului sesizat în zonă nu a fost reclamată o stare conflictuală colectivă, care să aibă la bază motive rău intenţionate”, a arătat sursa citată,deși, după cum scrie bzc.ro, ”Din primele informații, autoturismele ar aparține unor studenți cazați în zona respectivă, și au fost distruse de cineva care le-a tot atras atenția să nu mai parcheze acolo”.

Felicităm IPJ Cluj că au pornit cu dreptul în anchetă, amintindu-le că, din mai 2019, se prefac că anchetează modul în care a fost vandalizată mașina jurnalistului Liviu Alexa. Că altfel am fi primit un răspuns, s-ar fi găzit un vinovat șamd.

FOTO: Mașina lui Liviu Alexa vandalizată în mai 2019

Dacă tot așa vor ancheta și acest caz, chiar că-și merită salariile și ieșirea de tineri în pensie.