Justitie

Percheziții la Aghireșu. Suspect de întreținere relații sexuale cu minori, plasat sub control judiciar

Procurorii de la Huedin, împreună cu polițiștii IPJ Cluj, au efectuat ieri, 16 aprilie, percheziții la domiciliul lui Vasile Târb, un bărbat din Aghireșu, bănuit de întreținere de relații sexuale cu minori. Potrivit autorităților, suspectul îi ademenea pe copii în locuința lui pentru a se juca pe calculator, iar ulterior le-ar fi cerut favoruri sexuale. În urma descinderilor, bărbatul în cauză a fost plasat sub control judiciar. 

 

”La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, împreună cu cei de la Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, au desfăşurat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 52 de ani, din comuna Aghireşu, judeţul Cluj. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de coruperea sexuală a minorilor și act sexual cu minori, în formă continuată.
Cu ocazia percheziției, au fost identificate și ridicate înscrisuri, fotografii, memory stick-uri, laptop-uri și alte medii de stocare care vor fi analizate și expertizate în vederea probării întregii activități infracționale.
Cel în cauză este bănuit că, în mod repetat, ar fi atras în locuinţa sa minori cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale. 
În urma probatoriului administrat, magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de bărbat.
Se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și luarea măsurilor legale față de acesta”, arată cei de la IPJ Cluj. 

Sursa foto: Ziarul Clujean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *