Eveniment

Percheziţii de amploare la Cluj și Alba la hoţii de pădure

Percheziții de amploare au loc în județele Cluj și Alba într-un dosar care vizează infracțiuni la regimul silvic – conform Mediafax. Connform sursei citate, procutorii DNA au șase mandate de percheziție domiciliară la persoane suspectate că au taiat ilegal și au furat lemne.

Potrivit Direcției Naționale Anticorupție (DNA), lucrători de poliție judiciară din cadrul serviciilor anticorupție din județele Cluj și Alba pun în executare, joi, șase mandate de percheziție domiciliară la persoane fizice și ridică înscrisuri și bunuri și obiecte de la un ocol silvic într-un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de furt de arbori și tăiere fără drept de arbori.

Cercetările și perchezițiile au loc pe raza județelor Cluj și Alba.

Ancheta se desfășoară sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

De asemenea, participă polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

UPDATE: Potrivit unor informații, polițiștii Anticorupție fac percheziții la Ocolul silvic Horea Apuseni, controlat de rudele fostului deputat Corneliu Olar. Fostul deputat liberal, supranumit ”drujba Apusenilor” a decedat la începutul acestui an. Acțiunea este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin.