Jos palaria

Horia Constantinescu șterge pe jos cu comisarii ANPC: „Aici se muncește, nu se ia șpagă”

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, șterge pe jos cu comisarii din subordinea sa. Constantinescu spune că unii comisari, învățați să ia șpăgi, au ajuns să facă false revolte, în care se plâng că muncesc în exces.

„Revolta nimănui, condusa de Bula. Ieri apărea un articol legat de cum se plâng UNII comisari (anonimi) ANPC ca sunt pusi la munca si ca trebuie sa nu mai trateze superficial activitatea. Avem multi, foarte multi comisari buni si foarte buni, iar acestia au dreptul sa se planga ca nu au conditii de munca, ca nu au calculatoare sau masini, ca sediile sunt ponosite si greu de lucrat in ele, dar ca muncesc mult nu s-a plâns niciunul!

Se plang SPAGARII, condusi de Bula! Ei au de intrat la marii retaileri, unde, pana acum, treceau sa-si ia cremwustii si vedeau doar orarul lipsa. Acum, au de scris tot si se sperie de cât nu au facut-o in trecut! Acum, fac treabă si sunt inspaimantati ca, mult timp, nici nu au avut noțiunea. Se plâng si ca se pune presiune pe ei. Au dreptate! Asa fac! Sunt un nenorocit! Demisie se scrie cu D mare! Aici se muncește, nu se ia spaga si se fac acte complexe!

Va agatati de orice scandal sa bagati bațul prin gard! Lasati pixurile jos, cei ce va simțiți abuzați! Ramaneti la birou sau chiar acasa! Cu frâna de mana trasa, iesiti in evidenta! Va asteapta Bula la cafea! PS In poza se vede tunelul si lumina de la capatul acestuia! Eu (GLUMA)”, scrie Constantinescu pe Facebook.