Vocea ta

Pentru Primăria ”digitalizată” a lui Emil Boc (că a clujenilor nu e), nu există Legea 267/2021

Ne scriu cititorii:

”Bună, deși există legea 267/2021, precum că o instituție publică nu mai poate solicita copii după acte începând din luna ianuarie 2023, se pare că primăria digitalizată a lui bokănilă nu ține cont de această lege și continuă să solicite copii de la mii de oameni, pentru o simplă ștampilă”.

Mda, noi știm că legea se respectă din doi în doi în ”bocărie”, de ce s-ar respecta și această lege crudă și nedreaptă care i-ar smulge pe funcționarii lui Boc, puși la îngrășat pe ”prime de osânză”, de la un prea frumos joc de Tetris, sau Solitaire să dea ”send” la o solicitare către o altă instituție ”digitalizată” a statului român pentru a obține un act deținut de aceasta și să nu mai pună pe drumuri cetățenii?

Sau, Doamne ferește, să se solicite vreun act de la alt departament din chiar cadrul ”bocăriei”? Sau, poate, mult trâmbițata digitalizare este, după cum bănuim noi, o altă poveste de-a lui Boc (care știe mitralia din gură vorbe fără conținut). Am auzit noi niște bârfe cum că internetul abia nimerește cablul în primărie, iar wi-fi-ul ricoșează din telefoane. Că ”digitalizarea” este undeva la nivelul de dial-up, prin anii 2000.

Cât despre conectarea digitală a primăriei clujene cu alte instituții ale statului la nivel de baze de date și alte celea, aceasta n-a depășit nivelul de mail@yahoo.com.

”Silicon Valey” care va să zică!