Vocea ta

Pentru Primăria ”digitalizată” a lui Emil Boc (că a clujenilor nu e), nu există Legea 267/2021

Scris de 1362

Ne scriu cititorii:

”Bună, deși există legea 267/2021, precum că o instituție publică nu mai poate solicita copii după acte începând din luna ianuarie 2023, se pare că primăria digitalizată a lui bokănilă nu ține cont de această lege și continuă să solicite copii de la mii de oameni, pentru o simplă ștampilă”.

Mda, noi știm că legea se respectă din doi în doi în ”bocărie”, de ce s-ar respecta și această lege crudă și nedreaptă care i-ar smulge pe funcționarii lui Boc, puși la îngrășat pe ”prime de osânză”, de la un prea frumos joc de Tetris, sau Solitaire să dea ”send” la o solicitare către o altă instituție ”digitalizată” a statului român pentru a obține un act deținut de aceasta și să nu mai pună pe drumuri cetățenii?

Sau, Doamne ferește, să se solicite vreun act de la alt departament din chiar cadrul ”bocăriei”? Sau, poate, mult trâmbițata digitalizare este, după cum bănuim noi, o altă poveste de-a lui Boc (care știe mitralia din gură vorbe fără conținut). Am auzit noi niște bârfe cum că internetul abia nimerește cablul în primărie, iar wi-fi-ul ricoșează din telefoane. Că ”digitalizarea” este undeva la nivelul de dial-up, prin anii 2000.

Cât despre conectarea digitală a primăriei clujene cu alte instituții ale statului la nivel de baze de date și alte celea, aceasta n-a depășit nivelul de mail@yahoo.com.

”Silicon Valey” care va să zică!ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 min Din oras
  AICI SUNT VOTURILE DUMNEAVOASTRĂ: Primăria plătește 14 milioane de lei compensaţie pentru căldură clujenilor
 • Acum 45 mins Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 1 hour In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 1 hour In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 3 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 3 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
 • Acum 5 hours Politica
  În calendarul anului școlar viitor, vacanța de primăvară nu cuprinde nici Paștele Catolic, nici Paștele Ortodox. Păi, politicienii noştri serbează numai Paştele Cailor
 • Acum 6 hours Din oras
  Cel mai urmărit prezentator de evenimente: Alin Sălăjean, de departe cel mai popular din breaslă pe social media
 • Acum 6 hours Eveniment
  E LUNI, LUMEA SE GRĂBEȘTE LA SPITAL: Accident grav între Gilău și Căpușu Mare
 • Acum 7 hours Eveniment
  CLUJ: O minoră de 17 ani a decedat într-un accident grav la Bucea
 • Acum 19 hours Politica
  Nicolae Ciucă, în ședința PNL de la Vila Lac: ”Rotația se va face ca în protocol. Vă asigur”
 • Acum 20 hours Politica
  DOMN’ PROFESOR DE CONSECVENȚĂ: Ieri, Vasile dÎncu vroia privatizarea învățănântului gimnazial, azi vrea ”echitate” la admiterea în liceu și la probele de BAC
 • Acum 1 day Din oras
  Peisagistică cu barda în Parcul Farmec, gunoiae în loc de rațe pe Canalul Morii
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE