Din oras

Pensiunea Mures, jeg si in bucataria unde se pregateste mancarea nuntasilor! Si DSV i-a „ars la buzunar” pe patroni, dupa OPC

Jegul si mizeria din Pensiunea Mures, cea despre care Ziar de Cluj a relatat in urma cu o saptamana, sunt peste tot. Asta au constatat si inspectorii Directiei Sanitar Veterinare Cluj. Dupa ce DSP Cluj a gasit mizerie in pensiune, OPC i-a amendat pe patroni pentru neregulile gasite, a venit si randul DSV. Reprezentantii celei din urma institutii au verificat bucataria si au aplicat o sanctiune de 2.000 de lei patronilor.

Intr-o informare trimisa catre Ziar de Cluj, Directia Sanitar Veterinara arata ca jegul nu era numai in camere si bai, ci si in bucatarie. Lucru foarte grav daca stam sa ne gandim ca restaurantul pensiunii gazduieste nunti, botezuri si alte evenimente.

„In urma sesizarii dumneavoastra, inregistrata la D.S.V.S.A. Cluj cu nr. 1547/58/29.01.(02.02).2015, a fost verificat restaurantul Mures, apartinand de S.C. Mures Cosmina S.R.L., constatandu-se urmatoarele: Unitatea detine inregistrare sanitar-veterinara si pentru siguranta alimentelor conform cerintelor legale in vigoare; Unitatea functioneaza ocazional in regim de organizare evenimente; In momentul controlului in unitate nu se desfasura activitate; Au fost identificate o serie de neconformitati referitoare la aspecte de igienizare a spatiilor si utilajelor, precum si a modului de realizare a monitorizarii si inregistrarii parametrilor de depozitare a produselor alimentare care necesita regim de frig.

Ca urmare a neconformitatilor identificate unitatea a fost sanctionata cu amenda contraventională si s-a dispus realizarea unei operatii de igienizare a tuturor spatiilor si utilajelor. Unitatea va fi recontrolata pentru a verifica realizarea masurilor dispuse”, se arata in informarea DSV Cluj.

Toate cele trei institutii au dat patronilor un termen de remediere al problemelor din Pensiunea Mures. Cu toate ca nimic nu e la locul lui in unitatea de cazare, nicio institutie nu a hotarat oprirea functionarii acesteia pana la remedierea problemelor. Oamenii se pot caza in continuare acolo fara probleme.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *