FOTOGRAFILA

PENIBIL A LA Cluj: ”Dorelul” cu mapa i-a rezolvat munca ”Dorelului” cu sapa. Un nou marcaj rutier s-a născut la Cluj-Napoca

Scris de 778

În loc să aducă gurile de canal ”la nivel” cu trama stradală, sătul de sesizările cetățenilor care își fac praf mașinile pe drumurile ”proaspăt reabilitate” din Cluj-Napoca, lui Emil Boc i-au mai bifat o realizare: semnalizarea canalizărilor.

”Dorel” cu sapa, a rezolvat munca ”Dorelului” cu sapa. Au scris canalizare pe asfalt și, cu asta, gata: cazurile sunt rezolvate.

Noi v-am mai zis că Emil Boc trăiește în capul său într-un orășel al copiilor desenat pe asfalt. Din păcate, orășelul ăla din capul său l-a transpus în realitate: așa avem piste pentru biciclete desenate pe trotuar, centură ocolitoare desenată pe o hartă într-un sertar, prelungire de tramvai în poveștile despre metrou, numai bune de zis în buza alegerilor, să stea prostoii și să viseze. Avem clădire nouă de Filarmonică, făcută din aer, că se știe, aerul are acustica perfectă. Avem Someș navigabil la fiecare ploaie, pe fiecare stradă a municipiului. Avem telegondolă pe Cetățuie – face legătura cu Turnul Pompierilor proaspt reabilitat (de atâția ani reabilitat, că imediat trebuie reabilitată reabilitarea).

Avem Aquapark, poduri, parcuri – Cluj-Napoca este singura administrație din galaxia cumoscută în care se demolează blocurile pentru a se face parcuri.

Șamd.

 

PS: Marcajele din fotografie sunt de pe strada Republicii și de pe strada Avram Iancu. Suntem curioși dacă există și în alte părți ale acestui Orășel al Copiilor Scăpați de Acasă.ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  ”Numele meu e Pupu mic și v-am dat un Pupu mare, alături de Maestrul meu de Promisiuni electorale”
 • Acum 4 hours Justitie
  POZIȚIA CRINULUI. Întrebat dacă DNA se va sesiza în afacerea mașinilor BMW cumpărate de Poliție de la prietenul lui Klaus Iohannis, șeful DNA ne anunță că: ”Este posibil orice”
 • Acum 6 hours Jos palaria
  În Cluj-Napoca au fost montate 5 defibrilatoare în spații publice
 • Acum 7 hours Din oras
  OSĂ fie bine: Nu este gata ”lucrătura” de pe Kogălniceanu, dar s-a pornit șantierul de pe Universității. Studenții se vor parașuta la cursuri. Clujenii vin în Centru cu metroul
 • Acum 7 hours Politica
  Ministrul Muncii, Marius Budăi: ”Trebuie și vor fi majorate pensiile de la 1 ianuarie”
 • Acum 8 hours Editorial
  Un infractor nu recunoaște infracțiunea când se știe apărat de o gașcă de inși de același fel cu el
 • Acum 9 hours PubliNews
  ROMÂNIA: PE PODIUM LA CAMPIONATUL EUROPEAN
 • Acum 10 hours Sanatate
  Cluj: Vaccinare gratuită împotriva gripei. Cine sunt beneficiarii
 • Acum 11 hours Eveniment
  În zonele cu mai multe accidente se va plăti un RCA mai scump. Județul Cluj este pe locul trei la accidente în prima jumătate a anului 2022
 • Acum 12 hours Eveniment
  Un cerb a fost lovit cu mașina în Bonțida. Șoferul a ajuns la spital, animalul a murit
 • Acum 24 hours Eveniment
  Polițiștii au tras focuri de armă într-o localitate din Cluj, după ce un tânăr i-a tras un pumn în față unuia dintre ei
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  FELICITĂRI BOC pentru o asemenea lucrare de ”dorel” cu diplomă! Pe unde se mai duc riveranii la serviciu, la cumpărături, la școală, pe unde vine Ambulanța?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE