FOTOGRAFILA

Pe strada Traian nu mai este loc nici măcar de calul lui Traian

Ca la noi, la nimeni. Strada Traian este una dintre cele mai circulate artere, astfel trotuarele au devenit locuri de parcare pentru șoferi.

Fiecare parchează pe unde apucă blocând trotuarele pentru pietoni. Este o adevărată provocare să circuli pe trotuar ca pieton, de fiecare dată fiind nevoit să faci slalom printre mașinile parcate.

Se pare că Poliția Locală a nu a ajuns pe strada Traian pentru a da amenzile bine meritate pentru șoferi.

„Locuiesc prin preajmă și de fiecare dată când ies la plimbare cu căruciorul cu copilul, trebuie să am foarte mare grijă. Uneori sunt nevoită să merg și pe stradă unde circulă mașinile. Este foarte greu și de asemenea, noi pietonii suntem puși în pericol. Probabil că sunt foarte multe firme pe această stradă și așa se aglomerează. Cred că cel mai indicat ar fi să se facă parcări în zonă sau sesizări la Poliția Locală, pentru că așa nu se mai poate continua. Totuși ne declarăm că suntem într-un oraș european, așa că ar fi normal ca și noi pietonii să avem drepturile noastre de a circula pe trotuare”, spune Mirela, o femeie care locuiește în vecinătatea străzii Traian.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *