In vizor

Pe strada Bolyai din Cluj-Napoca reabilitează de zor muncitorii Delăsarie, Abandonie și Ambrozie

Aceasta este o lucrare marca Emil Boc: 100 de metri de dale nerealizați în trei ani de muncă. De trei ani, afacerile și locuitorii acestei nefericite străduțe din centrul orașului suportă mizeria acestui șantier.

Dacă ar fi singura lucrare de acest gen care să ne arate neputința acestei non-aministrații publice locale care tratează orașul ca pe fief personal, nu ne-am mai obosi să semnalăm. Dar TOATE lucrările ”de investiție” de altfel de mică amploare (dalarea unor străzi, betonarea unor parcuri, vopsirea cu verde a unor trotuare, sau îngustarea cu aceeași vopsea a altor străzi pentru a raporta ”piste pentru biciclete”, reabilitare de poduri, 1,5 kilometri de drum către CREIC șamd), TOATE au fost amânate, răs-amânate, cu anii, iar la final s-au dovedit a fi de cea mai proastă calitate posibilă.

Și pe Bolyai, dalele au rosturi între ele de poți să-ți vâri palma între ele.

Iar non-administrația Boc se laudă cu 2 kilometri de centură metropolitană încă în faza de proiectare și cu investiții care deja sunt în ograda altora (CFR, CNAIR), că Însăși Ea Non-Administrația lui Însuși El, Maestrul și Primarul, Excelența Sa, a fost neputincioasă, având urbanimse de cumetrie pe agendă și ”untoalde” de circ fără pâine. În rest povești disperate despre ce OSĂ.

Te și sperii că OSĂ avem metrou, așa cum avem Aqua Park, clădirea Filarmonicii, pasaje subterane și supraterane în Mărăști, amenajarea Cetățuii, Someșul navigabil, pădurile Hoia și Făget parcuri clujene (că toți cred că noi am uitat promisiunile lui Hărdău din 2008), cartiere ale Tineretului, locuri de casă și împrumuturi avantajoase pentru aceiași tineri (azi aproape pensionari, dacă lucrează în ”sistem”), prelungirea liniei de tramvai până în Florești și la De Longhi, hărdaiele întregi de promisiuni electorale halite cu polonicul cel mare de către Emil Boc – de acum pute insuportabil tot Clujul.