Rautacisme

Pe o stradă cu doar câteva case și cu un bloc cu 12 locuințe sociale, Primăria Cluj-Napoca ar putea deschide o nouă primărie inutilă de cartier: Primăria Ghimeșului

Scris de 765

Un proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Cluj-Napoca din data de 7 martie conține o informație cel puțin bizară: aflăm că Primăria Cluj-Napoca intenționa să deschidă o nouă primărie de cartier la parterul blocului de locuințe sociale de pe strada Ghimeșului, inaugurat cu o întârziere de 2 ani. (Blocul avea un prim termen de finalizare în anul 2019, dar de abia la jumătatea anului 2021 au fost încheiate, ardelenește, lucrările. Apartamentele au fost repartizate în octombrie 2021.)

Intenția creării Primăriei Ghimeșului este una greu de înțeles sau de motivat logic fiindcă strada Ghimeșului e una cât un ciot, iar locuitorii din zonă pot beneficia acum de serviciile Primăriei Someșeni, situată în apropiere.

Aceasta este strada Ghimeșului! O stradă care se ramifică din Aurel Vlaicu, cu câteva case și cu un singur bloc cu 12 locuințe sociale. Cine nu are treabă pe această stradă, nu o tranzitează, fiindcă ea se înfundă într-un capăt.

Relativ aproape, pe strada Traian Vuia, e situată Primăria Someșeni. Puteți observa, în imaginea de mai jos, în partea stângă strada Ghimeșului, iar în dreapta sediul de cartier al Primăriei.

În aceste condiții, se ridică întrebarea (retorică): de ce mai e nevoie și de „Primăria Ghimeșului”, ca o cireașă pe tortul unei construcții finalizate cu 2 ani de întârziere? Ca să pună în valoare marea realizare? Doar ca să fie făcută? Ca să încarce suplimentar schema de personal a Primăriei Cluj-Napoca?ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  ”Numele meu e Pupu mic și v-am dat un Pupu mare, alături de Maestrul meu de Promisiuni electorale”
 • Acum 4 hours Justitie
  POZIȚIA CRINULUI. Întrebat dacă DNA se va sesiza în afacerea mașinilor BMW cumpărate de Poliție de la prietenul lui Klaus Iohannis, șeful DNA ne anunță că: ”Este posibil orice”
 • Acum 6 hours Jos palaria
  În Cluj-Napoca au fost montate 5 defibrilatoare în spații publice
 • Acum 7 hours Din oras
  OSĂ fie bine: Nu este gata ”lucrătura” de pe Kogălniceanu, dar s-a pornit șantierul de pe Universității. Studenții se vor parașuta la cursuri. Clujenii vin în Centru cu metroul
 • Acum 7 hours Politica
  Ministrul Muncii, Marius Budăi: ”Trebuie și vor fi majorate pensiile de la 1 ianuarie”
 • Acum 9 hours Editorial
  Un infractor nu recunoaște infracțiunea când se știe apărat de o gașcă de inși de același fel cu el
 • Acum 9 hours PubliNews
  ROMÂNIA: PE PODIUM LA CAMPIONATUL EUROPEAN
 • Acum 10 hours Sanatate
  Cluj: Vaccinare gratuită împotriva gripei. Cine sunt beneficiarii
 • Acum 11 hours Eveniment
  În zonele cu mai multe accidente se va plăti un RCA mai scump. Județul Cluj este pe locul trei la accidente în prima jumătate a anului 2022
 • Acum 12 hours Eveniment
  Un cerb a fost lovit cu mașina în Bonțida. Șoferul a ajuns la spital, animalul a murit
 • Acum 24 hours Eveniment
  Polițiștii au tras focuri de armă într-o localitate din Cluj, după ce un tânăr i-a tras un pumn în față unuia dintre ei
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  FELICITĂRI BOC pentru o asemenea lucrare de ”dorel” cu diplomă! Pe unde se mai duc riveranii la serviciu, la cumpărături, la școală, pe unde vine Ambulanța?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE