Rautacisme

Pe Ghituica Falca, regina saloanelor de pensat din Bruxelles, l-a apucat iubirea de Robert Negoita! Ce mai conteaza Legea sau procedurile, Falca debiteaza aberatii pe Facebook din Parlamentul European, pe 10 000 de euro pe luna!

Numai ardelenii care au baroni locali din randul PDL/PNL pot intelege cu adevarat ce carnatari politici si ce impotenti administrativi au fost si sunt oameni ca Ghita Falca de la Arad, Mircea Hava de la Alba, Dorin Florea de la Targu-Mures sau Emil Boc de la Cluj. Pana si Rares Bogdan a avut gura aurita spunand recent la penibila vizita a lui Iohannis de la Cluj, cand Klaus i-a premiat pe rectorii universitatilor care acum 5 ani il sustineau pe Ponta, ca cel mai bun primar din Romania este Bolojan, nu Boc, in al carui oras Rares Bogdan si-a desavarsit studiile si si-a inceput cariera. Pai, stiti de ce? Ca Bolojan e chiar liberal, nu veti vedea os de pedelist care sa fie o lumina a administratiei.

La cate dosare penale au acumulat pedelai precum Falca, e evident de ce au luptat cu disperare oameni ca el ca sa ajunga europarlamentari: pentru protectia oferita de euromandat. 

Nene, si dupa ce ai distrus Aradul lasandu-l in bezna nedezvoltarii, dupa ce te-ai umplut de dosare penale, iesind doar in evidenta cu ultimele operatii de injectare a ridurilor cu hialuronic si cu ultimele proceduri de pensat masculin, in loc sa zici bogdaproste zilnic la biserica pe numele lui Sica Mandolina ca ti-a dat o sinecura de 10 000 de euro pe luna, tot tu, Ghita Falca, te trezesti sa faci gura mare pe Facebook, ca pechinezii care-s foarte viteji de dupa gard.

Recent, Falca a chitait ceva la adresa lui Fifor, bine, de la departarea binefacatoare a 2500 de kilometri… nu de alta, dar Fifor are cam spre 2 metri inaltime, nici macar un cap in gura nu ii poate da lui Falca, fiindca ii iese botoxul din urechi. Reprosul lui Falca e ca PSD si Fifor nu sunt patrioti, adica, hahaha, nu il sustin pe Robert Negoita, patriotul ala care are 50 de milioane de euro datorii la stat pe persoana fizica, patriotul ala din PSD care e putin suspendat din partid, patriotul ala care isi injura partidul si isi sfideaza colegii.

Bai, e noaptea mintii! Adica sa ii vezi pe astia doi sustinandu-se, adica pe Robi, regina implantului de mohair in cap, cu Ghitzi, regina pensatului, e ceva ce il face sa paleasca de invidie si pe Berlusconi!

In fapt, Fifor nu a gresit cu nimic la aceasta faza. Nu poti lasa in PES un cocalar politic care nici macar nu are curajul sa isi dea naibii demisia si sa plece la stapanul sau, Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *