In vizor

PE BANI PUBLICI, PREGĂTIRI PENTRU UNTOLD 2023: Gazonul de pe Cluj Arena va fi schimbat din nou și ar putea fi hibrid

Scris de 455

După ce, din cauza condiţiilor deplorabile în care au lăsat pista de atletism organizatorii Untold, Clujul a ratat organizarea Campionatului Europeanl de atletism U20, Cluj Arena se pregătește pentru organizarea de meciuri la Campionatul European de Fotbal U21 din vara anului 2023. Pentru aceasta se vor face din bani publici renovări la interior, în tribune, iar gazonul va fi înlocuit în integralitate și ar putea fi unul hibrid. Să aibă ce călca în picioare participanţii la discoteca ilegală în aer liber de muzică pe stick, Untold, la ediţia din 2023.

 • Anunțul a fost făcut de către președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, marți dimineață, la un post de radio local.

CITEŞTE: 2021: Campionatul European de Atletism U20 din 2023 se va desfășura la Cluj-Napoca! 2022: Ciuciu! Se va ține la Ierusalim, că pista și instalațiile de atletism au fost făcute praf de amicul lui Boc, Buta. Și așa au rămas

Întrebat despre starea gazonului la meciul Naționalei României cu Slovenia de săptămâna trecută, care nu s-a prezentat în cele mai bune condiții, preşedintele CJ Cluj a răspuns:

“Suntem în luna noiembrie. În România, indiferent de ce gazon vorbim, va fi influențat de temperatură de afară. Ce pot să spun este că anul viitor gazonul va fi schimbat integral pentru prima dată în 10 ani de Consiliul Județean Cluj. Gazonul n-a mai fost schimbat din bani publici, decât de către privați, de cei de la Untold.

Ne așteaptă Campionatul European de Tineret în 2023. Gazonul va fi nou, probabil va fi hibrid, cum vor spune specialștii. Vedem ce ne spun aceștia pentru clima din Transilvania. Am și vorbit cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, și i-am spus de planurile noastre de a face o renovare a unor locuri din stadion.

Mă refer la partea de gazon și partea de publicitate virtuală între cele două inele. Va fi electronică. Se vor face lucrări de renovare în interior, la săli, iar dumnealui a fost încântat. Când ne va permite vremea vom da drumul la lucrări. Anul acesta dăm drumul la licitații”, a declarat Alin Tișe.

În vară, în luna august, gazonul de pe Cluj Arena a fost “schimbat” după terminarea discotecii ilegale de muzică pe stick, Untold. De mântuială – după cum s-a văzut şi cu ocazia meciului dintre România şi Slovenia.

Acum Buta primeşte gazon hibrid la făcut praf pe bani de seminţe.ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Editorial
  Emil Ceausescu. Preamultul
 • Acum 4 hours Vocea ta
  Minciuna, Tupeul și Primarul
 • Acum 6 hours In vizor
  Boc ne anunță că legea îi zice că are 60 de zile la dispoziție să analizeze, cu atenție și îngrijorare, ofertele pentru metrou. OSĂ le analizeze până la sfârșitul lunii ianuarie, la anul. Deci, OSĂ se încadreze în toate termenele PNRR
 • Acum 7 hours In vizor
  Lui Boc ”îi fată nervii” când e criticat. Ionel Lespuc, de la site-ul media9.ro, a fost blocat pe pagina oficială ”Întotdeauna pentru clujeni”. Ce nu se înțelege din faptul că e ”întotdeauna” doar pentru cei care-l (pardon) nu-l critică
 • Acum 7 hours Politica
  Unde ești Dăncilă, doamnă? Nicolae Ciucă: ”Nu e de la mine, e de la părintele Cleopatra: să nu mor neîmpărtășit”. Imhotep se strică de râs
 • Acum 7 hours FOTOGRAFILA
  Ego, Boculus imperator, ad Urbe Conditia.
 • Acum 8 hours Eveniment
  Profesori clujeni, decorați de președintele Klaus Iohannis de Ziua Națională
 • Acum 11 hours Politica
  Marcel Ciolacu, despre arestarea lui Bădălău: ”Ori rămâi om politic, ori faci afaceri, când le combini sfârşeşti greşit”
 • Acum 21 hours Politica
  Ciolacu și-aş dori ca România să se unească cu R. Moldova: Nu poţi lăsa o ţară pradă iar Rusiei
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  MÂNDRU CĂ SUNT PROSTOI și-mi plac lucrările de mântuială girate de Emil Boc
 • Acum 1 day Editorial
  Patrioți de-o zi, patrihoți pe viață! Funcția curvei la politicianul român. Nu că ar fi electoratul mai deștept
 • Acum 1 day Politica
  Președintele tuturor românilor, indiferent de sex, religie, etnie, Klaus Iohannis, face recepție la Cotroceni, de Ziua României, ca pe tarlaua lui. Liderii UDMR, USR și AUR nu au fost invitați
 • Acum 1 day Politica
  Liberalii vor comasarea alegerilor ca să le numească tot Iohannis premierul. PSD se opune
Citește și...
Recomandările redacției
Sinistru Editorial

Emil Ceausescu. Preamultul

Sinistra poza asta cu Boc, strabic si buhait, cu caciula de readepist pe ceafa. Sinistre […]

Vocea ta

Minciuna, Tupeul și Primarul

de Szakats Istvan “Într-o lume în care e atât de multă dezinformare”… “nu trebuie să […]

TOP CITITE