Rautacisme

Paul Tiriac, pupincuristul lui Emil Boc, s-a facut sef peste Sala Polivalenta si ii ameninta pe ziaristi: "Va garantez eu ca de azi nu mai stati cum vreti voi in Polivalenta! Afara!"

La Trofeul Carpati sinecuristii PDL, angajati ai Salii Polivalente, au asmutit dulaii pe presa. Un caz unic in ultimii 10 ani in Cluj-Napoca cand, la o competitie intr-o sala de sport, un fotoreporter este bruscat de catre un agent de paza la presiunea organizatorilor.

Daca partidul te recomanda intr-o functie asta nu inseamna ca te si pricepi si esti capabil sa detii acel post. Este stiut deja ca Sala Polivalenta este un cuib de sinecuristi PDL, unde lipitorii de afise si pupincuristii de partid si-au gasit un loc caldut si decent platit. Decenta insa nu este si o virtute a domnului Paul Tiriac. Angajat pe ultima suta de metri, cu recomandari de la partid, pentru a se ocupa de bunul mers al lucrurilor la evenimentele desfasurate in Sala Polivalenta, Paul Tiriac s-a luat la cearta cu reprezentantii presei, in special cu fotoreporterii pe care i-a umilit in timpul competitiei prin faptul ca in prima zi a turneului Trofeul Carpati acestia au fost tinuti in genunchi ore intregi de catre organizatori.

In niciun stat civilizat, la nicio competitie internationala nu am vazut atata lipsa de respect fata de cei care asigura imaginea sportivilor. “Respectul” si limbajul de mahala al sinecuristului lipitor de afise, plimbat de mana pe la Bruxelles de catre Daniel Buda, sa vada civilizatia Vestului a continuat si pe o retea de socializare, unde Paul Tiriac le-a reprosat fotoreporterilor acreditati de catre FRH ca nu sunt profesionisti si ca merita sa stea afara.

“Va garantez ca azi nu mai stati cum vreti voi. Afara!!!, nu meritati sa stati nicaieri in sala pentru ca nu sunteti profesionisti, dar aveti pretentii si credeti ca totul vi se cuvine, cand voi veti fi profesionisti adevarati atunci sa aveti pretentii”, a afirmat Paul Tiriac in dialog cu fotoreporterii clujeni pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *