In vizor

Patinoarul din centru va mai urati fata orasului cel putin o saptamana

Nu e nici functional, nici dezasamblat si arata ca o sura prabusita in mijlocul Piatei Unirii. Controversatul patinoar din centrul Clujului a devenit o hardughie care nu se mai da dusa. Responsabilii spun ca asteapta ca gheata sa se topeasca pentru a-l putea muta. Datele despre biletele vandute sunt “confidentiale”.

Pentru cei care viziteaza Clujul pentru prima data, si poate nu doar pentru ei, alcatuirea din stanga statuii lui Matei Corvin e cel putin bizara: o sandrama de lemn si metal, piese dezasamblate, lemn si tabla de-a valma si o suprafata cu gheata. In spate, au ramas si cateva casute de lemn, cu maturi si scanduri rezemate de pereti.

Montarea patinoarului in Piata Unirii, cu lumini si muzica strident in cadrul Targului de Craciun a fost criticata in numeroase randuri, insa, de fiecare data, apare iar in preajma sarbatorilor de iarna. De aceasta data a avut ca “partener” si un carusel de balci. Acum, pare in pericol sa il prinda primavara tot in centrul orasului. 

“Acum il strangem, asteptam sa se topeasca gheata si il luam de acolo. Mai dureaza o saptamana si jumatate- doua. S-au luat materialele jos si dam cu o solutie pentru ca sa se topeasca mai repede”, precizeaza Sergiu Liti, organizatorul Targului de Craciun din care patinoarul facea parte. 

O data dezasamblat, patinoarul din centru va fi depozitat pana in preajma viitoarelor sarbatori de iarna intr-un depozit din Floresti. 

“Au mai fost oameni care au venit la patinoar de la inceputul anului, au venit multi elevi in vacanta de iarna. Nu pot sa va dau date despre numarul biletelor vandute, sunt confidentiale”, a mai spus Liti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *