Din oras

Pasajul de la Gară e plin de infiltrații din nou, în ciuda lucrărilor de remediere

Pasajul de la Gară, o poartă de intrare în Clujul ”smart”, a fost „modernizat” în anul 2014 de către însuși city managerul orașului, Gheorghe Șurubaru, care pe atunci ocupa funcția de viceprimar.

„Multumesc domnului Șurubaru pentru că mi-a propus acest proiect, s-a ținut de el și, iată, este gata. E un proiect de suflet al domnului viceprimar, eu m-am ocupat să asigur finanțarea. Proiectul a fost gestionat și coordonat de domnul viceprimar, împreună cu Direcția Tehnică a Primăriei. Vreau să le mulțumesc pentru că ei au dus munca aici grea. Pasajul are 5 accese, cel de-al șaselea va fi dat în folosință după ce se va face conectarea care va lega pasajul de gara centrală”, declara Emil Boc în octombrie 2014.

Proiectul lui Șurubaru, transpus pe teren, a fost plin nu doar de suflet, ci și de infiltrații, apa curgând în pasaj ca în peșteră. 

Citiți și: 

Pasajul de la Gară, proiectul de suflet al city managerului Gheorghe Șurubaru, o poartă jegoasă de intrare în orașul virtual al lui Boc

De-a lungul anilor, s-a încercat în mod repetat remedierea deficiențelor acestui pasaj, prin diverse lucrări de reparații și de spoire. Din păcate însă apa a reușit întotdeauna să se infiltreze prin lucrările ”smart”, a la Cluj. Astfel de lucrări au fost realizate recent, cu rezultate nule:


În consecință, artiștii locali grafitticieni, numiți și vandali, au adus un mic amendament urării murale de „Bun venit!” din pasaj:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *