PubliNews

Partizan, Bosquito și Taraf de Caliu vin la Street FOOD Festival în Iulius Parc

Scris de 472

Cel mai așteptat festival culinar revine la Iulius Mall Cluj, în acest weekend. Pofticioșii sunt așteptați să se bucure de deliciile culinare, dar și de muzică live, activități interactive și zile cu soare în aer liber, în Iulius Parc. #GourmetAF și #funAF, conceptul de anul acesta, promite să aducă surprize, atât pe partea de food, cât și legată de experiența de festival.

Muzica live a făcut mereu parte din meniul Street FOOD Festival, iar anul acesta organizatorii au invitat nume noi, care să facă show. Vineri13 mai 2022de la ora 19.00Partizan va fi prima trupă care va concerta pe scena din Iulius Parc, iar de la ora 21.00Grimus va lansa în premieră în Cluj albumul AbandonicSâmbătăîncepând cu ora 19.00, vor cânta Alexu & The Voices Inside și trupa Cred Că Sunt Extraterestru, iar ziua de duminică se va încheia memorabil cu show-ul trupelor Taraf de Caliu și Bosquito.

Surprize pentru gurmanzi

Organizatorii promit un mix impresionant de arome, specifice bucătăriei internaționale și o gamă largă de băuturi reci, ideale pentru serile de weekend în mijlocul verii. Noutatea de anul acesta este „porția de degustare” pe care participanții o vor găsi la fiecare food truck. Aceasta este o porție mai mică menită să ajute pofticioșii să guste câte puțin din tot și să se bucure de o adevărată călătorie culinară.

O altă noutate o reprezintă posibilitatea comandării preparatului preferat direct din aplicația TAZZ. Astfel, cât timp festivalierii se bucură de activități, concerte sau se relaxează în festival, preparatele lor sunt pregătite.

Demonstrații culinare

Tot pentru entertainment-ul participanților se vor face live cooking shows cu chefi celebri, care vor povesti experiențele lor culinare și vor interacționa cu publicul. Dacă vrei să afli care este „ingredientul secret” în cele mai gustoase preparate, trebuie neapărat să participi. Chef FOA ne invită într-un „safari culinar”, unde vom degusta burgeri de zebră, bizon și crocodil.

După o perioadă plină de restricții, ne dorim ca „interacțiune” să fie cuvântul folosit de toți pofticioșii în cadrul festivalului. Interacțiune cu street food, cu amazing drinks, cu prietenii tăi, cu chefii care gătesc live cu artiștii care te încântă prin arta lor și interacțiune cu brandurile partenere.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours General
  Bă!!! V-ați tâmpit de tot? Aveți un suspect de crimă pe fugă și nu avertizați populația???
 • Acum 3 hours Eveniment
  Un mesaj al zidarilor de acum 85 de ani a fost descoperit la demolarea unui pod din Sibiu: ”Zidari din Cluj cari au executat tincuiala specială din mozaic”
 • Acum 5 hours In vizor
  România Educată e o poveste: 75% din elevi sunt analfabeți digital, o arată un studiu
 • Acum 6 hours Justitie
  CSM l-a exclus din nou pe Cristi Danileț din magistratură. Reacția judecătorului
 • Acum 6 hours Politica
  Ovidiu Cîmpean, viitorul secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene
 • Acum 6 hours PubliNews
  În urma unei investiții de 500.000 euro, Farmec relansează brandul din portofoliu cu același nume
 • Acum 7 hours Eveniment
  FINAL TRAGIC: Tânăra dată dispărută a fost găsită moartă, împachetată în saci menajeri, lângă Aleșd
 • Acum 8 hours De cartier
  Valea Seacă a devenit Valea Plângerii pentru șoferi. În orice moment există riscul producerii de accidente din cauza gropilor
 • Acum 8 hours General
  Paraşutist de la Baza Câmpia Turzii, mort într-un exercițiu militar! Eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar
 • Acum 8 hours Eveniment
  Un bărbat condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, prins pe stradă în Cluj
 • Acum 9 hours Din oras
  Clujul Verde: în buricul târgului velo-pietonal, vopseaua nu stă nicicum pe pistele de biciclete
 • Acum 9 hours De cartier
  Parcul Armătura: «Obiectivul nostru este să plantăm, nu să tăiem». Dar ca să plantezi, tre’ să tai
 • Acum 10 hours Eveniment
  ANAF Cluj plătește 470.000 lei pentru stabilirea valorii bunurilor sechestrate
Citește și...
Recomandările redacției