In vizor

Parkingul Primăverii 20 – cine minte în privința termenului de finalizare?

În 15 ianuarie 2020, pe site-ul Primăriei au fost publicate informații privind stadiul de realizare a parkingului de pe Primăverii 20, fiind anunțat, ca termen de finalizare, 22.07.2020, adică luna iulie.

Conform panoului de pe șantier, data finalizării lucrărilor este: 03.12.2020, adică luna decembrie.

Emil Boc a anunțat, în 24 iunie, pe pagina sa de Facebook, faptul că lucrările vor fi finalizate în august:

„Se respectă graficul de finalizare a lucrărilor în luna august astfel încât, după Recepție și aviz ISU, să fie dat în folosință în luna septembrie.”

Un alt parking celebru din Mănăștur, parkingul Negoiu, început în 2013, a fost finalizat în 2018, cu o întârziere de 3 ani. Deși lucrările au fost încheiate în decembrie 2017, parkingul nu a putut fi dat în folosință din cauza lipsei unui aviz de la Pompieri. Primăria a avut nevoie de șase luni ca să remedieze problemele semnalate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Așadar, indiferent că parkingul de pe Primăverii 20 va fi finalizat când scrie pe site-ul Primăriei (ÎN IULIE), când scrie pe panoul de pe șantier (ÎN DECEMBRIE) sau când promite primarul Emil Boc (ÎN AUGUST), în dulcele stil clasic al administrației locale, avizele ar mai putea dura mult și bine, parkingul putând fi inaugurat chiar și la anul (și la mulți ani!).

Deocamdată, oricum, nu știm ce să credem, cine spune adevărul și cine minte în privința termenului de finalizare a lucrărilor. Primarul, site-ul Primăriei sau panoul de pe șantier?

Citiți și: Emil Boc iar vă ia de proşti! Parkingul care trebuia să fie gata în august 2020, s-a reportat pentru „în această toamnă”

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *