Rautacisme

Papagali „clujeni” cu care ne mandrim: azi, Cătălin Priscorniță, „antreprenorul” Blitz Imobiliare

N-am mai fost ironici de cam o saptamana, asa ca ne-am zisa nu cumva sa creada lumea ca ne-am pocait. Am iesit din nou la vanatoare de papagali clujeni.

Unul dintre ei este Cătălin Priscorniță, creatorul/fondatorul/antreprenorul/vizionarul/branding specialistul agentiei imobiliare Blitz.

No, bine, amu, ne-ar fi durut la basca de Cătălin Priscorniță, in ciuda gurii lui pline de bulbuci de marketing, cand ba se crede un soi de Remax si vinde francize, ba se crede inventatorul cuponiadei, facand programe de fidelitate de prin anii ’70, ba chiar facand pe jurnalistul.

Papagalii, cand „evolueaza” in business si trec de la noroiul de sub unghii la tableta, se fac si jurnalisti. Ii apuca interviurile, caci fara ei, fara interviurile pe care ei le iau altor papagali, globul pamantesc ar ramane fara intelepciune.

In exemplul de mai jos, s-a intalnit tusea cu junghiul, adica Cătălin Priscorniță cu celebrul analfabet pocait Lorand Soares Szasz, baiatul ala care ia bani de la fraieri ca sa ii invete sa faca afaceri, dar el nu are nicio afacere profitabila. Ba chiar recent a suferit si un deranj la stomacel, caci a fost dat in vileag ca s-a asociat cu 50 la suta din firma cu niste escroci care se dadeau drept fabrica de mobila si au tepuit tone de oameni cu multi bani.

Partenerul lui Lorand Soares a fost putin arestat pe aeroportul din Chisinau acum cateva zile, Lorand dragul, s-a cam evaporat din peisaj, are morcovul crescut intre bucile antreprenoriale ca il calca DIICOT-ul si pe el.

Acuma, Cătălin Priscorniță e atat de disperat dupa imagine, ca s-ar asocia si cu o gaina daca ar putea. Doar ca rezultatele sale de „comiunicheishan en marcheting” is cam saishpe laicuri.

Cătălin Priscorniță practica mai mereu ceea ce se numeste in brandingul subteran procedeul „laba in cerc” atata ca din cerc nu fac parte mai multi indivizi, ci tot el, dedublat, cvadruplat, resharuit. Ia uitati mai jos cum se pupa singur in cur baiatu’!

Cand e pe valul narcisismului, Cătălin Priscorniță isi plateste si interviuri in „presa” nationala, acolo unde, pentru 1000 de lei, te poti lauda singur cat vrei.

Intr-unul dintre aceste interviuri in care se pupa singur in fund, Cătălin Priscorniță zice o chestie pe care noi o stiam de mult: si anume ca e bistritean la nascare.

Eheei, dragii nostri, si asta e motivul pentru care ii tragem acest perdaf, pe pagina de „persoana publica” de la Facebook, Cătălin Priscorniță nu mai e bistritean, e clujean, ca, deh, e de naspa sa zici ca provii dintr-un burg mic sasesc. Practic, lui Cătălin Priscorniță ii e rusine cu originile lui bistritene pe care le considera modeste. Dovada mai jos.

Genul asta de papagali „clujeni” care provin din Vaslui, Bistrita, Deva, Calafat, si care, dupa 10 ani de Cluj, zbiara pe la carciumi ca s-au nascut la Stanca, trebuie mereu arsi la mir si aratati in careu.

De ce ti-ar fi rusine ca esti din Bistrita, unless esti un papagal penibil?

Baiatu’, niciodata nu mi-a fost rusine cu orasul minunat din care provin. Ba chiar sunt mandru ca am radacini bistritene.