Din oras

Pachete turistice de martisor prin Alis Holidays

A sosit si primavara. 1 Martie este motiv de bucurie pentru toti romanii. Daruirea martisoarelor din partea genului masculin pentru sexul frumos reprezinta un simbol de bunatate si atentie. Agentia de turism Alis Holidays aduce de martisor atat pentru doamne si domnisoare cat si pentru jumatatile lor o serie de pahete turistice si sejururi de 7 nopti in Bulgaria, statiunea Albena.


Bulgaria a devenit o destinatie populara, in special, pentru statiunile care ofera servicii de agrement complete atat pentru tineri cat si pentru familiile care au copii. Statiunile Albena, Nisipurile de Aur si Sunny Beach, sunt foarte apreciate de cei care doresc o vacanta linistita pe litoralul Bulgariei in 2015.

Unu beneficiu considerabil pe care il au ofertele de vacanta pe litoralul Bulgariei este pretul atragator. Un exemplu de pachet turistic pentru in Albena, 7 nopti la hotel KOMPAS 3*, all inclusive este la pretul de 199 euro/persoana in camera dubla.

Alis Holidays reprezinta una din cele mai active agentii de turism din Transilvania, facand parte din grupul Alis care detine o experienta de peste 10 ani in transportul de persoane. Agentia se axeaza pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi si circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. in plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru litoralul romanesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *