Rautacisme

Ovidiu Câmpean s-a supărat pe Buda și pe Boc

Ovidiu Câmpean a început munca la Primărie având cașcaval la gură, după care a învățat de la Sorin Apostu cum se face cașcavalul. A crescut și profesional destul de frumos, dar ascensiunea, inclusiv politică, i-a fost curmată de șutul în ouă pe care Apostu l-a încasat din partea DNA.

Dinspre Primărie se aud tot mai tare mârâielile lui Ovidiu Câmpean despre care se spune că a fost pus la colț de Daniel Buda. Politic pentru că n-a mai prins nici o funcție importantă și profesional pentru că nu mai are încrederea lui Emil Boc.

Daniel Buda, adevăratul city manager al orașului, îl vrea pe Câmpean terminat.

Dar Câmpean este încă tânăr și a adunat multe secrete în gușa sa de pelican. Secrete cu care tot amenință că va merge și va drege.

Să aibă grijă domnul Câmpean, doar să fie bine pregătit. C-a mai fost un deștept, Mihai Seplecan, care a făcut denunțuri la tot cartierul și nimeni nu le-a băgat în seamă. Dacă e interseat, îi facem o ofertă oficială, suntem dispuși să primim cu brațele deschise secretele pe care le poate spune. Să-și facă un e-mail anonim și să le trimită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *