FOTOGRAFILA

OSĂ reducă risipa, zice Boc. Cu evidența în față MINTE de îngheață apele. Doar ieri ce se risipea curent pe iluminatul stradal deși se crăpase de ziuă!

Cum arătam chiar ieri, ”primarul gospodar a înţeles să NU facă risipă de energie: Iluminatul public se opreşte la 8 dimineaţa, chiar dacă afară deja este lumină”.

Azi, profitând de lipsa de jurnalism corect și coerent din acest oropsit municipiu în care presa de chitanțier se vinde pe pișcoturi, Emil Boc este consemnat cu o nouă minciună sfruntată despre ”cu nu risipește” Însuși El energia că nu a dat drumul la căldură în biroul lui.

”Noi facem tot ce ține de noi pentru a diminua risipa. La mine în birou nu a pornit căldura și, de fapt, în niciun birou din Primărie. Lăsăm așa până când e necesar.

Nu vom afecta siguranța publică și a orașului, dar vom diminua risipa unde va putea fi diminuată. La Primărie nu am folosit nici aerul condiționat, doar de la 26 de grade în plus, pentru că este unul dintre cei mai mari consumatori”, a spus Emil Boc, citat de presa de chitanțier care a fost apoi preluată și de presa ”deontologă” a Unității Militare de Trompete ai DNA, G4Media.

Nu știm cu ce ocazie a zis ce a zis, Maiestrică, și nici care este relevanța acestor zguduitoare dezvăluiri din bucătăria internă a propriului său birou. Dar, comparăm energia consumată pentru încălzirea sau răcorirea simandicoaselor oase ale Maestrului, cu energia aruncată pe Someș prin iluminarea stradală a orașului în plină zi?

Asta e ca aia (tot de ieri) când Boc se lupta, neicusorule, cu Larionesi ca acesta să respecte o decizie definitivă și irevocabilă a instanței și să demoleze cele 40 de garaje transformate în apartamente, ceea ce acela a și promis ÎN SCRIS că va face, iar presa de chitanțier consemna, fără să cerceteze, fără să își pună întrebări, fără să pună cap la cap tot ce a scos pe gură primarul în legătură cu această speță, să constate că spune, din nou, povești de adormit electoratul.

Păi cum să nu se urineze Boc pe astfel de ”jurnalism” cu jet, cu boltă chiar?

CITEȘTE ȘI: Boc n-a fost capabil să demoleze niște garaje transformate în apartamente, la doi ani de la o sentință definitivă a Justiției. Acum un an afirma public “că are în faţă hârtia” prin care omul “se angajează să intre în legalitate”. Acum, că Ziar de Cluj i-a dovedit că nu s-a întâmplat nimic, vine cu alte poveşti