Politica

Oficial: Rareș Bogdan confirmă candidatura la alegerile europarlamentare! Vezi declarația acestuia

Jurnalistul Rareș Bogdan a confirmat, pentru STIRIPESURSE.RO, că va candida la alegerile europarlamentare din partea PNL.

Într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO, Rareș Bogdan a punctat scurt: ”Da, candidez!”.

Partidul Național Liberal s-a întrunit într-o ședință, joi dimineața, pentru a stabili care sunt candidații la alegerile europarlamentare. Surse din PNL susțin că Rareș Bogdan nu doar că este pe lista candidaților, ci că Ludovic Orban a decis ca acesta să fie pe prima poziție. Rareş Bogdan va fi urmat pe lista PNL de actualul europarlamentar Siegfried Mureşan (ales în 2014 pe lista PMP), Mircea Hava (primarul municipiului Alba Iulia), Vasile Blaga, Adina Vălean (soţia lui Crin Antonescu), Daniel Buda (preşedinte PNL Cluj), Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian-Jean Marinescu şi Vlad Nistor.

”Am decis să intru în arenenă. Pericolul pentru România este mult prea mare. Intru în PNL, candidez la europarlamentare cap de listă. Vreau să-i conving pe toți liberalii din țară și din diasporă, pe toți cei care cred în dreapta unită, pe toți cei care cred în președintele Iohannis că Partidul Național Liberal se va bate pentru prima dată în istoria sa post decembristă pentru a fi numărul 1 în seara zilei de 26  mai”, se arată în declarația dată de Rareș Bogdan pentru cei de la G4Media.

Întrebat dacă va prelua președinția PNL București, Bogdan a spus că nu și că intră în partid ca simplu membru. ”Le voi demonstra în următoarele 65 de zile dacă merit sau nu să aibă încredere în mine pentru mai mult decât un simplu membru de partid”. Bogdan a spus că va discuta cu Cozmin Gușă și conduceerea Realitate, probabil duminică voi fi încă pe post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *