Din oras

Oana, mama de pe strada, a primit oferte de lucru din partea clujenilor inimosi

Oana Hutanu, mama celor doi copii cu care a dormit mai multe zile pe strada, a primit din partea clujenilor cu suflet mare ajutor. Femeia a primit o casa provizorie, pana isi gaseste o chirie, iar acum poate alege intre mai multe oferte de munca.

Una dintre oferte vine din partea unui director de spital din Cluj-Napoca. Medicul, care doreste sa ramana anonim, a contactat-o pe Oana Hutanu, cu ajutorul redactiei noastre, si i-a oferit un loc de munca, la spital.

Doctorul s-a aratat impresionat de povestea celor doi copii, Roxana si Ionut, care au fost nevoiti sa imparta cu mama lor o banca din Parcul Central, timp de mai multe nopti.

“Am reusit sa iau legatura cu ea si am rugat-o sa ma caute in aceasta saptamana, pentru a veni la spital. Am vazut acei copii pe strada, mi-a fost suficient sa incerc sa ii ajut. In plus, nu este vorba, in acest caz, de o persoana cu mana intinsa, sa cerseasca pe strada”, a spus medicul.

Acesta s-a aratat interesat sa ofere si pranzul zilnic familiei Oanei, mancare care poate fi gatita la cantina spitalului.

Nu este singura oferta de lucru pe care Oana Hutanu a primit-o in ultimele zile.

 “Mai are trei oferte de lucru, de la Studio 26, timp de trei ore, pentru curatenie. Apoi, o alta oferta a venit din partea lui Adrian Munteanu, patronul localului Ursus,care i-a oferit un loc de munca pentru o remuneratie de 800 de lei pe luna, plus masa pentru ea si copii. O alta femeie i-a oferit un salariu de 1.200 de lei la bucatarie, ca si spalator de vase”, a declarat avocata care a ajutat-o pe femeie sa isi gaseasca un loc unde sa doarma, in ultimele zile.

Povestea Oanei a ajuns la inimile multor clujeni. Cine doreste sa o ajute mai departe, poate face donatii in contul: RO 34 BTRL RONCRT 0093883502, Godinca Herlea Teodora Catalina, cu mentiunea “pentru Oana”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *