Din oras

O mama din Cluj despre Boc, care a acaparat inceputul de an scolar: „Un comunist! Mi s-a parut josnic ce a facut!”

Emil Boc s-a transformat de cativa ani intr-un Ceausescu penibil, fiindca Ceausescu macar avea realizari, facea drumuri, fabrici, case de cultura, Boc face doar randari.

Boc crede ca mai merge cu dume old style cum facea el la targetul funariot, uitand ca populatia Clujului s-a umplut de tineri veniti din alte orase (pe care Boc ii desconsidera zicandu-le „vinituri”), ca acestia au devenit parinti, ca acestia au pretentii de respect de la edilul urbei.

Azi, in cel mai penibil mod cu putinta, Emil Boc a „arestat” pur si simplu bucuria copiilor si a parintilor in legatura cu inceputul de an scolar, obligand TOATE conducerile scolilor clujene sa accepte ca un reprezentant al sau sa ii citeasca „mesajul” de inceput de an. Atentie, nu mesajul primariei, ci al LUI, in care s-a laudat singur cate a mai facut el pentru Cluj. In fapt, va reamintim ca Bocul nu a construit de la zero NICI MACAR O SCOALA in ultimii 15 ani! Ipocritul!

O mamica clujeanca nu a rezistat acestui val de ingalare politica si a scris azi pe grupul Anti-Boc care are deja 3000 de membri:

„Astăzi la festivitățile de Începere ale Noului an școlar, s a citit mesajul din partea primarului Clujului. Presupun ca la toate școlile din oraș.
La cel mai prestigios Liceu din Cluj, unde am fost prezenta de 11 ani incoace, reprezentantul Primăriei a citit mesajul Primarului, nu Primariei – atentie! cu punct și virgula, inclusiv partea din josul paginii… Cluj Napoca // 11 septembrie, dar a greșit data, a spus 2022…..
Asta e mai puțin important, ca a greșit data… poate au uitat sa modifice :)))

Ce mi s a părut josnic a fost ca mesajul nu a fost adresat copiilor, ci auditoriului cu drept de vot. Mesajul a cuprins toate realizările Edilului: scoli, parcuri, clădiri, totul la superlativul de 5 stele! . Nici o treaba cu prima zi de Școală. Cat de comunist.

Partea buna este ca aproape nimeni nu a ascultat acest mesaj, a fost o gălăgie imensa în curte, care se oprea și revenea liniștea când prelua Directorul Scolii”.

Felicitari parintelui pentru mesaj! Felicitari celor prezenti ca i-au dat flit sclavului lui Boc si ca nu i-au ascultat mesajul!

.