Eveniment

O femeie care tocmai născuse al treilea copil, s-a sinucis aruncându-se de la geamul spitalului din Huedin

Sfârșit tragic pentru o femeie de 36 de ani din Ciucea. Aceasta a sărit de la geamul salonului în care se afla împreună cu bebelușul pe care abia îl născuse. Din păcate, viața femeii nu a mai putut fi salvată.

Femeia de 36 de ani a născut cel de-al treilea copil acasă. În data de 6 februarie s-a prezentat cu bebelușul la Camera de Gardă a Spitalului Huedin. După evaluarea mamei și a nou născutului, pacienții au fost internați pe Secția de Ginecologie, la etajul 3 al spitalului, potrivit infohuedin.ro

„La data de 11 februarie a.c., 13.10, Poliția orașului Huedin a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că o pacientă de sex feminin ar fi căzut de la etajul 3 al clădirii Spitalului Huedin.

La fața locului a fost dirijată o echipă operativă de polițiști, identificând o femeie, de 36 de ani, din comuna Ciucea, care ar fi căzut pe geamul de la grupul sanitar, situat la etajul 3 al clădirii, în condiții ce urmează a fi stabilite în cadrul dosarului penal.

În urma evenimentului, medicii unității au intervenit de urgență pentru a o stabiliza, însă, din nefericire, aceasta a fost declarată decedată.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, precizează Iulian Timșa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.