Vocea ta

O clujeancă nu se mai poate odihni de două zile. Muncitorii lucrează zi și noapte chiar sub geamul femeii – VIDEO

O femeie care locuiește pe Calea Mănăștur reclamă faptul că o echipă de muncitori lucrează încontinuu, zi și noapte, iar gălăgia produsă de echipamentele folosite o împiedică să se odihnească, mai ales pe timpul nopții.

„Asta este situația în Mănăștur. Toată noaptea nu știu cu ce ustensilă îmi mănâncă nopțile, dar îmi vibrează geamurile deja de 2 nopți la rând. Când i-am rugat să înceteze că e deja 3 dimineața și nici în noaptea anterioară nu m-am odihnit din același motiv, mi-au vorbit execrabil și m-au „amenințat” că așa o să fie toate nopțile până termină. Of course am sunat la poliție, nu păreau să știe despre această situație și au zis că vin să verifice dacă au autorizație pentru că în mod normal nu au voie să facă gălăgie noaptea lângă blocuri. Deci fac acel sunet de bormașină uriașă (nu știu cum să l descriu altfel) non-stop și noaptea și ziua efectiv nu s-au oprit de duminică noapte deloc. Mind you, vorbim de calea Mănăștur, deci buricul târgului. Cum este posibil așa ceva? În 2024 într-un oraș care emite pretenții de capitală europeană? Unde le este creierul celor de la primărie care au dat, (asta dacă au dat) autorizație pentru așa ceva?”, susține femeia.

Clujeanca a menționat că în ciuda sesizării făcute la Poliție, muncitorii nu au fost deranjați de niciun echipaj și își continuă munca nestingheriți.