Sport

NU SE SCAPĂ DE EMOȚIA BARAJULUI: U Cluj a adus un punct de la Botoşani. Două victorii şi un egal pentru echipa clujeană în ultimele patru meciuri

FC Botoşani a terminat la egalitate cu Universitatea Cluj, 0-0, sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a şaptea a fazei play-out a Superligii de fotbal, scrie Agerpres.

Ambele echipe şi-au creat ocazii de gol, dar ”U” a avut şi o bară, prin Dragoş Tescan (27).

FC Botoşani are o singură înfrângere în play-out, trei victorii şi trei egaluri. ”U” are două victorii şi un egal în ultimele patru etape.

În sezonul regulat, la Botoşani scorul a fost egal, 1-1, iar în retur Universitatea s-a impus cu 2-0.

AFC Botoşani – FC Universitatea Cluj 0-0, Stadion Municipal – Botoşani
Arbitru: Ionuţ Coza (Cernica); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); al patrulea oficial: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe)
Arbitru video: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitru asistent video: Andrei Constantinescu (Bucureşti)
Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamţ) – CCA, Ion Marin (Bucureşti) – LPF.

U Cluj tremură în continuare

Chiar dacă au început mai timid jocul, „Șepcile roșii” au dominat clar prima parte a partidei de la Botoșani, așa cum s-a întâmplat și după ieșirea de la cabine. Cu un Ioan Ovidiu Sabău liniștit pe bancă și un Flavius Stoican vulcanic și mereu cu mâinile în aer, oferind indicații, cele două echipe în loc să arate fotbal s-au întrecut în schimbări pe bandă rulantă și ocazii mai deloc.

Doar preluarea acrobatică a lui Mihai Roman (51) din centrarea lui Mailat merită amintită. Și ocazia lui Camara (70) care a fost trădat de un șut anemic. În loc să rupă plasa lui Gorcea, din pasa țintită a lui Pinson, a tras ca un copil ieșit prima oară în parc cu o minge de cauciuc.

Dacă la ultima întâlnire clujenii au dat două prin „dubla” lui Thiam și au luat toate punctele, acum se mulțumesc doar cu un egal nemeritat ținând cont de ocaziile avute. N-ar trebui să uite că au nevoie de cel puțin trei puncte să scape de emoțiile barajului.