Editorial

Nu meritaţi morţii din Decembrie 1989! Ei sunt vii, voi sunteţi morţi!

Un tânăr care avea un abces la o măsea – prin urmare avea febră, fără să fie bolnav de COVID-19, nu a fost lăsat de paznicul de la intrare să intre în incinta magazinului de tip Mall, la Farmacie, să-şi cumpere medicamentul necesar.

I-a decis paznicul diagnosticul – aşa cum era de aşteptat şi cum aţi fost avertizaţi. Este doar începutul.

Despre acest tip de abuz era vorba, nu despre luarea temperaturii în sine – ci despre lăsarea, în mod abuziv, pe mâna unor nespecialişti a deciziei de a decide “un diagnostic” şi să stabilească „tratamentul” pe loc: intrarea sau nu în spaţiul public a „bolnavului”. Accesul acestuia la hrană, medicamentaţie, relaţie administrativă, servicii şamd – adică la tot pentru ceea ce acest cetăţean, acum “stigmatizat” şi “ostracizat”, a plătit taxe şi impozite. Cetăţeanul şi-a onorat partea de contract cu “Statul”, acesta pune un “Dorel” să-i dea brânci pe scări cetăţeanului.

Despre abuzul expunerii la oprobiul public şi ostracizării categoriei de persoane febrile sau cu febră, fără ca să existe infectarea concretă cu COVID-19 (ceea ce deja s-a întâmplat). Deci, deja funcţionează “prezumţia de COVID-19”! Insişti, cum a încercat tânărul să insiste, arătându-şi abcesul, intri la “COVID-19 în formă continuată”. Aşa i-a zis portarul cu atribuţii de cadrum medical: “Zi mersi că nu chem Poliţia să te bage la carantinare”. Deci: portarul decide boala, iar Poliţia aplică tratamentul – şi imbecililor nu li se pare nimic în neregulă. Din contră, mulţimea s-a raliat, slugarnică (dacă nu mă lasă şi pe mine înăuntru?), abuzului.

De abuz e vorba aici şi despre discreţionar – dar ce să priceapă ce înseamnă un abuz un popor care în mod covârşitor (80%!!!) ar renunţa la drepturile şi libertăţile civile numai ca să mai grohăie „în siguranţă” printre lăturile pe care i le aruncă politicienii şi i le denumesc?! Viaţa printre lături e viaţă? Pentru grohăitul fericit dintre lături ale acestor 80% dintre români şi-au sacrificat viaţa 1000 de români în Decembrie 1989?

Pentru cine mi-am mâncat 30 de ani din viaţă să mă lupt în cuvinte cu deşeurile cu faţă umană din Armată care susţineau că nu au tras în manifestanţi, apoi că au urmat ordine? Pentru cine am fost târât prin tribunale în aproape fiecare an, timp de 30 de ani, de către indivizi cărora le-am demonstrat din cuvinte nemerniciile? Pentru cine am fost acuzat de delict de opinie mascat sub articole de Cod penal ca fiind calomnie şi insultă? Că aşa e la neterminaţi şi la neisprăviţi, când le dovedeşti hoţiile şi nimicniciile, îi calomniezi şi îi insulţi… Deci pentru nişte neisprăviţi şi nişte neterminaţi s-au consumat 30 de ani de relativă libertate…

Revenind, ne putem întreba ca imbecilii dacă cei care ne vorbesc despre acest gen de abuz au luat temperatura copiilor lor acasă? Nu despre ce faci în intimitatea casei este vorba – atâta cât o mai avem, că Guvernul lui Klaustrare a cerut derogare de la respectarea vieţii private şi intimităţii cetăţenilor săi şi încă nu  a renunţat la această derogare de la „drepturile omului”. În intimitatea casei poţi face ce vrei, inclusiv sex. Dacă aduci sexul în public se cheamă încălcarea moravurilor. Dacă aduci actul medical în faţa magazinului, cum se cheamă? Mai ales când cel care „decide” şi „diagnostichează” nu are nici măcar studii sanitare, ca să nu îi cerem medicale?

A ajuns acest guvern de neterminaţi să arunce în derizoriu până şi actul medical, diagnosticul, iar acest popor să creadă că nu e nici o problemă călcarea în picioare, în public, a Drepturilor pacientului, a Legii sănătăţii, a protejării datelor personale (iar datele de sănătate intră în categoria celor protejate prin lege).

Putem să ne hlizim ca imbecilii cu glumiţe despre 5G şi microcipare, nu despre aceasta este discuţia: glumiţele imbecile fac parte din arsenalul de manipulare, de distragere şi aruncare în derizoriu a discuţiilor concrete despre ABUZ. Abuzuri făcute sub umbrela “grijii faţă de om”, a “binelui omenirii” şi alte asemenea fraze în numele cărora au fost exterminate popoare, etnii, categorii sociale. 70 de ani de dictatură fascistă şi comunistă nu v-au lecuit de imbecilitate?

Trezeci de ani de Capitalism de Cumetrie vi s-au părut prea plini de libertate?

Nu meritaţi morţii din Decembrie 1989! Ei sunt vii, voi sunteţi morţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *