In vizor

„Nu faceți ca ei!” Emil Boc a postat o fotografie cu un polițist local cu masca sub nas, în exercițiul funcțiunii, amendând un alt contravenient

Astăzi, primarul Emil Boc a postat pe pagina sa de Facebook două fotografii cu polițiștii locali din subordinea sa, într-una dintre ele unul dintre polițiști purtând masca sub nas, purtarea necorespunzătoare a măștii reprezentând o încălcare a legii.

Cu toate acestea, postarea primarului nu a urmărit mustrarea publică a subordonaților săi, ci aprecierea lor:

„Nu faceți ca ei! Amendă de 6.000 lei și curățenie pe cheltuiala contravenientului.

Depozitare necontrolată de deșeuri pe str. Pomet fn., depistată în flagrant de către dl Moldovan Alin și dl Bodin Radu de la Poliția Locală.

Toleranță zero față de cei care nu respectă legea! Toate zonele susceptibile de rampe clandestine sunt monitorizate de către Poliția Locală! Aviz amatorilor!

Nimeni nu este mai presus de lege!”, a postat Emil Boc.

Cei doi polițiști locali sunt dați, așadar, drept exemplu de profesionalism, fiind lăudați de către primar pentru depistarea în flagrant a unui cetățean pe care polițiștii l-au amendat pentru depozitare necontrolată de deșeuri.

Însă, într-una din imagini se observă clar că polițistul local purta masca sub nas:

„Nu faceți ca ei!”, „Toleranță zero față de cei care nu respectă legea!” și „Nimeni nu este mai presus de lege!” ar trebui să se refere și la polițiștii locali care nu poartă corespunzător masca, așa cum spune legea, astfel încât să acopere nasul și gura. Dacă nimeni nu este mai presus de lege, atunci și polițistul local din imaginea de mai sus ar trebui amendat.

După ce Ziar de Cluj a suprins casierele din Primăria Cluj-Napoca purtând masca sub bărbie, riscând astfel sănătatea contribuabililor, fapt confirmat și amendat de către Poliție și DSP, acum însuși primarul a postat o imagine cu un subordonat de-al său cu masca sub nas.

Ziar de Cluj a sesizat și de această dată IPJ Cluj și DSP Cluj, pentru că, într-adevăr, nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *