In vizor

NOROI ARENA. Jucătorii Rapidului: ”Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”. ”U” Cluj, o remiză jalnică

„U” Cluj – Rapid 0-0. Remiză în noroi în deschiderea etapei a 23-a din Liga 1. În noroiul acela ar trebui să dea spectacol Alin Tișe, Emil Boc și Buta, protejatul său, plodul de sereist de Sebeș-Alba – cel căruia i se pun preș la picioare facilitățile Clujului de 7 ediții, pe bani de semințe de iarbă.

  • Adrian Mutu, după meci: ”Am încercat să ne adaptăm pe un noroi incredibil”

La flash-interviu, Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a scos în evidență starea proastă a terenului și s-a declarat nemulțumit de faptul că echipa sa a plecat doar cu un punct de la Cluj.

Ce au declarat jucătorii de la Rapid

A fost un rezultat așteptat pe acest teren, nu-mi vine să cred că în prima ligă avem astfel de terenuri. Astea sunt condițiile, cred că un punct e bun! Avem două meciuri acasă, aici a fost cam mult noroi. Ne apărăm ca o echipă, nu putem să atacăm mereu, să avem mereu șanse. Așa a fost meciul de astăzi, unul de luptă. O să luăm punctul și mergem mai departe. Putem să fim mulțumiți, suntem mai aproape de play-off. Nu am primit gol, nu am fost învinși, cred că e bine”, a spus Marko Dugandzic.

Cu ce se amăgesc cei de la U Cluj

Am avut două trei ocazii destul de bune, pe un teren jalnic. E corect rezultatul de egalitate. Nu avem ce să facem, dacă a trebuit să jucăm aici, ne facem treaba și încercăm să scoatem ce e mai bun. Nu a fost vorba de un respect al adversarului. Nu puteam să facem un joc de pase bun, ei sunt obișnuiți cu terenul și le-a fost mai ușor să se exprime. Este un punct câștigat, rezultatul este echitabil”, a spus și Ștefan Pănoiu.

În urma remizei din etapa a 23-a a Ligii 1, Rapid se află pe locul trei, cu 42 de puncte, în timp ce ”U” Cluj” se află pe locul 13, cu 23 de puncte.