Politica

Norica Nicolai și Steluța Cătăniciu, nesimțitele politicii clujene

Scris de 509

Este foarte greu să spui că în politica clujeană, deși dominată de bărbați, femeile sunt neprihănite. Dacă ne uităm la Steluța Cătăniciu, deputat și Norica Nicolai, colecționară de funcții, nu greșim prea mult când le catalogăm drept cele mai mare nesimțite din istoria politicii clujene.

Norica Nicolai a luat două mandate de europarlamentar pe seama Clujului, fiind membră a organizației PNL Cluj încă de pe vremea primului mandat al lui Horia Șulea, marele său prieten de la Florești. În 10 ani de încasat 20 de mii de euro pe lună, cât e simbria de europarlamentar, Norica Nicolai nu a făcut o conferință de presă la Cluj în afara de cea în care a anunțat că se înscrie în PNL Florești. Cu un tupeu îngrozitor, madame Nicolai la 62 de ani a jucat atât de prost în ultimii ani în politică încât a rămas fără coledzi. Mai rău ca o cerșetoare de pe centru, disperată să parvină, Norica a acceptat osul ros deja de Steluța Cătăniciu, adică președinția ALDE Cluj, un partid inexistent în acest oraș. Înțelegeți fraierilor? Norica cică s-a apucat de muncă. La 62 de ani unii efectiv au obrazul atât de gros încât covidul rușinii nu-i mai atinge. Să fii atât de obraznic și mincinos încât să conteze să fii șef la o filială moartă e fie prostie, fie schizofrenie politică. 

Mult mai orientată, cealaltă nesimțită din politica clujeană s-a uștit la PPUSL București fiindcă și-a dat seama că ALDE Cluj nu mai reprezintă decât o carcasă moartă și împuțită de minciunile ei. Steluța Cătăniciu servește perfect scopurilor Varanului, și la schimb pentru că îl pupă frumos în cur pe Dan Voiculescu va primi un post de deputat pe București ca să continue al treilea mandat de parlamentar în care nu va face nimic important, decât că va încasa simbrie și va avea un statut. În cele două mandate cât a fost deputat de Cluj, singurele activități importante ale Steluței au fost statul în coaforurile clujene și presiuni pentru ca soțul și copilul să stea lipți cât mai bine de funcții cu bani și cu potențial de bani în sectorul de stat.  

De aia sunt nesimțite aceste două femei și de aia dumneavoastră, clujenii, sunteți proști că le-ați votat fiindcă ele nu au adus onoare Clujului.  ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours General
  Bă!!! V-ați tâmpit de tot? Aveți un suspect de crimă pe fugă și nu avertizați populația???
 • Acum 9 hours Eveniment
  Un mesaj al zidarilor de acum 85 de ani a fost descoperit la demolarea unui pod din Sibiu: ”Zidari din Cluj cari au executat tincuiala specială din mozaic”
 • Acum 11 hours In vizor
  România Educată e o poveste: 75% din elevi sunt analfabeți digital, o arată un studiu
 • Acum 12 hours Justitie
  CSM l-a exclus din nou pe Cristi Danileț din magistratură. Reacția judecătorului
 • Acum 12 hours Politica
  Ovidiu Cîmpean, viitorul secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene
 • Acum 12 hours PubliNews
  În urma unei investiții de 500.000 euro, Farmec relansează brandul din portofoliu cu același nume
 • Acum 13 hours Eveniment
  FINAL TRAGIC: Tânăra dată dispărută a fost găsită moartă, împachetată în saci menajeri, lângă Aleșd
 • Acum 13 hours De cartier
  Valea Seacă a devenit Valea Plângerii pentru șoferi. În orice moment există riscul producerii de accidente din cauza gropilor
 • Acum 14 hours General
  Paraşutist de la Baza Câmpia Turzii, mort într-un exercițiu militar! Eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar
 • Acum 14 hours Eveniment
  Un bărbat condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, prins pe stradă în Cluj
 • Acum 14 hours Din oras
  Clujul Verde: în buricul târgului velo-pietonal, vopseaua nu stă nicicum pe pistele de biciclete
 • Acum 15 hours De cartier
  Parcul Armătura: «Obiectivul nostru este să plantăm, nu să tăiem». Dar ca să plantezi, tre’ să tai
 • Acum 15 hours Eveniment
  ANAF Cluj plătește 470.000 lei pentru stabilirea valorii bunurilor sechestrate
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE