Politica

Norica Nicolai și Steluța Cătăniciu, nesimțitele politicii clujene

Este foarte greu să spui că în politica clujeană, deși dominată de bărbați, femeile sunt neprihănite. Dacă ne uităm la Steluța Cătăniciu, deputat și Norica Nicolai, colecționară de funcții, nu greșim prea mult când le catalogăm drept cele mai mare nesimțite din istoria politicii clujene.

Norica Nicolai a luat două mandate de europarlamentar pe seama Clujului, fiind membră a organizației PNL Cluj încă de pe vremea primului mandat al lui Horia Șulea, marele său prieten de la Florești. În 10 ani de încasat 20 de mii de euro pe lună, cât e simbria de europarlamentar, Norica Nicolai nu a făcut o conferință de presă la Cluj în afara de cea în care a anunțat că se înscrie în PNL Florești. Cu un tupeu îngrozitor, madame Nicolai la 62 de ani a jucat atât de prost în ultimii ani în politică încât a rămas fără coledzi. Mai rău ca o cerșetoare de pe centru, disperată să parvină, Norica a acceptat osul ros deja de Steluța Cătăniciu, adică președinția ALDE Cluj, un partid inexistent în acest oraș. Înțelegeți fraierilor? Norica cică s-a apucat de muncă. La 62 de ani unii efectiv au obrazul atât de gros încât covidul rușinii nu-i mai atinge. Să fii atât de obraznic și mincinos încât să conteze să fii șef la o filială moartă e fie prostie, fie schizofrenie politică. 

Mult mai orientată, cealaltă nesimțită din politica clujeană s-a uștit la PPUSL București fiindcă și-a dat seama că ALDE Cluj nu mai reprezintă decât o carcasă moartă și împuțită de minciunile ei. Steluța Cătăniciu servește perfect scopurilor Varanului, și la schimb pentru că îl pupă frumos în cur pe Dan Voiculescu va primi un post de deputat pe București ca să continue al treilea mandat de parlamentar în care nu va face nimic important, decât că va încasa simbrie și va avea un statut. În cele două mandate cât a fost deputat de Cluj, singurele activități importante ale Steluței au fost statul în coaforurile clujene și presiuni pentru ca soțul și copilul să stea lipți cât mai bine de funcții cu bani și cu potențial de bani în sectorul de stat.  

De aia sunt nesimțite aceste două femei și de aia dumneavoastră, clujenii, sunteți proști că le-ați votat fiindcă ele nu au adus onoare Clujului.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *