Din oras

Nord Conforest câștigă licitație după licitație: Revitalizare culoar de mobilitate Parc Armătura și modernizare maluri Someș în zona platou Sala Sporturilor. Valoarea contractelor este de peste 5,4 MILIOANE EURO

Scris de 618

Autoritățile locale au atribuit două licitații în valoare de peste 5.400.000 EUR firmei Nord Conforest. Este vorba de două segmente însemnate din proiectul de revitalizare a malurilor Someșului din zona platoului Sălii Sporturilor, precum și din zona Parcului Armătura. 

Proiectul licitat de Primăria Cluj-Napoca –  “EXECUTIE LUCRARI PENTRU PROIECTUL – REVITALIZAREA CULOARULUI DE MOBILITATE NEMOTORIZATA AFERENT SOMESULUI, MODERNIZAREA SI EXTINDEREA INFRASTRUCTURII PIETONALE SI CICLISTICE PE MALURILE RAULUI: ZONA 2 – PARCUL ARMATURA-“ a fost obținut de ofertantul câștigător Nord Conforest SA.

Valoarea contractului este de 14.071.783,12 RON/cca 2.855.273,15 euro

Durata contractului este 18 luni.

Un alt segment al proiectului vizează zona Platoului Sălii Sporturilor.

Proiectul – Servicii de proiectare si execuție lucrari, inclusiv furnizare dotări, în vederea realizării obiectivului de investitii REVITALIZAREA CULOARULUI DE MOBILITATE NEMOTORIZATĂ AFERENT SOMEȘULUI, MODERNIZAREA ȘI EXTINDEREA INFRASTRUCTURII PIETONALE ȘI CICLISTICE PE MALURILE RÂULUI ZONA 3 – PLATOUL SĂLII SPORTURILOR –  a fost atribuit aceleeași firme, Nord Conforest (leader) COSTIN SI VLAD BIROU DE PROIECTARE SRL.

Valoarea contractului este de 12.998.021,93 RON / cca 2.636.834,08 euro

Durata contractului este 18 luni.

Valoarea totală a celor două contracte este de circa 5.492.107,23

Nord Conforest este implicată și în alte proiecte majore de modernizare desfășurate în municipiul Cluj-Napoca, precum lucrările de reabilitare a Parcului/SkatePark I.L.Caragiale. 

La începutul lunii iunie 2021, Nord Conforest (leader), Costin și Vlad Birou de Proiectare SRL câștigau licitația pentru reabilitarea parcului Caragiale.

Valoarea contractului este 15.848.050 lei și urmează să fie finanțat din fonduri europene, în exercițiul financiar 2021-2027.

CITEȘTE ȘI: Nord Conforest a câștigat licitația pentru modernizarea Parcului Caragiale

Nord Conforest Gilău, județul Cluj este deținută de frații Andrei Ioan Așchilean, Emil Așchilean și Dorin Așchilean, are obiect de activitate lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.

În 2019 a avut 13 milioane euro cifră de afaceri, 115 mii euro profit și 85 de angajați.

Nord Conforest se ocupă și de realizarea Parcului Tineretului de pe bulevardul Muncii.

De asemenea, s-a ocupat și de închiderea rampei de la Pata Rât, a modernizat Parcul Central și Clădirea Casino, Salina Turda etc. Compania controlată de frații Așchilean are la activ multiple contracte pe bani publici.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours FOTOGRAFILA
  HEI-RUP-BUM! Să aibă Boc dăluța lui, chiar dacă prost pusă, să se cocoațe cu un discurs pe Tricolor de 1 Decembrie. Treptele din fața Teatrului Național, mizerie de lucrare
 • Acum 2 hours Jos palaria
  ÎN SFÂRȘIT, SPORTIVITATE ȘI LA CLUJ-NAPOCA: Foști jucători de la CFR, “U” și Sănătatea au jucat într-un meci caritabil pentru fiul lui Casian Miclăuș
 • Acum 8 hours Politica
  Clujul OSĂ aibă (fin nou) un nou spital. Ministrul Sănătății: ”Anul viitor vom avea proiectele detaliate”
 • Acum 8 hours Din oras
  Un neterminat de 16 ani a băgat în spital un bărbat de 38 ani
 • Acum 9 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Meci caritabil pentru Tiago, băiatul unui fost jucător al CFR. Veterani ai feroviarilor, de la „U” și Sănătatea joacă pentru el
 • Acum 12 hours In vizor
  Antreprenorul Tudor Galoș, ȘOCAT de prețurile din Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca
 • Acum 13 hours General
  Acțiune de salvare din traseul Piatra lui Lucaci-Tarnița
 • Acum 1 day Eveniment
  Cămătari din Cluj prinși de Poliție: Cereau înapoi sume de 8 ori mai mari, au agresat și amenințat un martor
 • Acum 1 day Politica
  Marcel Ciolacu a fost ales vicepreședinte al Internaționalei Socialiste
 • Acum 1 day In vizor
  Consiliul Elevilor Cluj cere demisia directoarei care a angajat un fost interlop să predea copiilor: ”Lipsă de empatie față de elevi”
 • Acum 1 day Vocea ta
  IEȘIREA DIN CRIZA IZOLĂRII POST-COVID. Mircea Miclea: ”Creativitatea și inovația necesită proximitate (…) trebuie să începem să ne refacem coeziunile, acelea pe care le putem reface, cu niște prieteni foarte buni, cu vecinii, cu familia”
 • Acum 1 day In vizor
  VREUN CUMĂTRU POLITIC AR AVEA DE VÂNZARE NIȘTE mobilier și echipamente digitale pentru laboratoarele de informatică din școli. De 1 miliard de euro ar avea pe ce să se adune praful, că nu sunt și bani pentru formarea profesorilor și pentru mentenanța echipamentelor
 • Acum 2 days Politica
  PE SURSE: Gabriela Firea, pe primul loc în sondajele comandate de PNL privind intenția de vot la Capitală, la peste 10 procente de ceilalți posibili candidați. Ilie Bolojan, testat de liberali în sondajele pentru București
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE