Rautacisme

”Noi avem o problemă la gazonul de pe Cluj Arena la substratul acestuia. Avem o zonă foarte tasată și vrem să schimbăm și compoziția substratului în noul gazon”. Nu, n-o zice amicul lui Boc, Buta, ci fraierul de director al Cluj Arena, Radu Rațiu

Cu privire la șmenul/țeapa cu gazonului de pe Cluj Arena, e necesar să rețineți faptul că:

  • autoritățile locale ne-au minți timp de șapte ediții ale discotecii ilegale de muzică pe stick, Untold, că l-au refăcut în integralitate,
  • că ne-au și avansat sumele ”colosale” plătite de compania lui Buta, plodul de sereist de Sebeș – Alba, făcut om de Emil Boc pe banii clujenilor,
  • că vorbim despre o escrocherie pentru care plătește un preț prea mic un fel de ”Acarul Păun”
  • și că, în continuare, disciplinat, veți mai da 658.000 de euro să aibă ce călări la vară, fără să refacă, stăoânul lui Boc, primarul Untold.

Chestia aia cu pregătirea terenului pentru organizarea Campionatului European de Tineret, care se va desfășura la vară pe patru stadioane din România, printre care și Cluj Arena, este doar un pretext. Să fie justificat ”legal” ceea ce se face. Cam cum a făcut jupân Boc un cimitir doar să-i tragă asfalt la poarta investiției coanei Udrea.

Untold se ține, cu toate șmenurile/țepele și ilegalitățile (pe careniciun procuror nu le va vedea până nu are să primească un ordin, că așa e Justiția la noi: IN DE PEN DEN TĂ), 4 zile pe an, în rest mai există și ghinionul de neșansă de a se juca ”forbal” pe mizeria pe care o lasă în urmă maneliștii stickului. Și, iar ghinion de neșansă, de când cu ”U” Cluj  prima divizie, meciurile se și transmit de s-au enervat cabliștii și Liga lui Mitică de ce mizerie au văzut. Așa că au somat onor autoritățile să-și facă treaba și să de gazon de calitate.

N-a fost mai bine cu ”U” Cluj ascuns în divizii secunde, să nu se vadă șmenul cu gazonul și cu afacerea plodului de sereist de Sebeș -Alba? A fost.

Dar cu promovarea a început să iasă mizeria la suprafață: tot ce s-a spus despre autorități, despre banii dați de Untold pentru refacearea Cluj Arena a fost MINCIUNĂ. Dacă am putea verifica, MINCIUNĂ este și refacerea Parcului Central pe banii plodului de sereist. Am afla că tot banii clujenilor astupă mizeria.

Clujul dă totul pe bani de nimic, că așa a decis Emil Boc, primarul Untold – și primește nimic. Pardon, primește groapă la buget.

Iar zonele acelea nu s-au tasat de la jocul de ”forbal”, numai dacă nu cumva au jucat atleții Poliției locale Cluj-Napoca.

Scos fără instructaj în fața unui microfon prietenos, sinecuristul PDL al PNL Radu Rațiu a declarat:

”Noi avem o problemă la gazonul de pe Cluj Arena la substratul acestuia. Avem o zonă foarte tasată și vrem să schimbăm și compoziția substratului în noul gazon. Dorim să mergem pe un substrat cum este în Occident, în integralitate pe bază de nisip care asigură un drenaj mult mai bun.”

Avem o zonă foarte tasată și la nivelul obrazului administrației publice locale.