Din oras

Noaptea minții în toiul zilei: în exercițiul funcțiunii, amatorii de la Ridicări Auto avariază mașini pe "ulițele" înguste din oraș – VIDEO

Scris de 2,574

Știți cine sunt cei mai de ispravă angajați pe bani publici, care trudesc zi și noapte? Cei care pun osul la treabă și fac echipă de amatori în cadrul Serviciului Ridicări Auto. Aceștia nu doar că lucrează cot la cot, dar își montează și autospeciala pe ulițe impracticabile sau, mai bine spus, pe străduțe înguste, acolo unde ”profesioniștii” acestui serviciu sunt în stare să avarieze alte câteva autoturisme, doar pentru a ridica o altă mașină. Noaptea minții, dar nu oricum, ci în toiul zilei, în Cluj-Napoca.

Colac peste pupăză, la fața locului se află și un agent din cadrul IPJ Cluj, care supervizează mișcările autospecialei. 

Pâțania de pe Samuil Micu a avut loc ieri, in jurul orei 16,00:

”Camionul primăriei, care ridică mașinile parcate neregulamentar, a acroșat o mașină parcată regulamentar pe str. Samuil Micu și a fost nevoie să vină o altă mașină de la primărie, să ridice din spate camionul, să poată trece mai departe – strada a fost blocată aprox. 60 min”, relatează cititorul Ziar de Cluj, care a surprins întreaga scenă.

Incredibil, dar adevărat.

Pentru a penaliza un șofer, angajații Serviciului Ridicări Auto (parte a Regiei Autnonome a Domeniului Public – entitate finanțată din bani publici și condusă de același slujbaș, Ion Pantelimon) sunt capabili să avarieze alte câteva mașini, să intre pe străduțe înguste ce nu permit accesul autospecialelor de la RADP.

Lipsa de profesionalism este evidentă, după cum evidentă este și incompetența administrației clujene, gata să iasă la vânătoare de vrăjitoare, dar căreia continuă să-i scape adevăratele probleme ce țin de trafic și de parcările neregulamentare din oraș. 

P.S.: Cine plătește pentru pagube/mașina avariată? 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 35 mins Rautacisme
  A fost desființată o tabăra ilegală în Parcul Est. Administrația locală îi roagă pe clujeni să patruleze în locul Poliției locale care este pusă la îngrășat, să-și merite ”Prima de Osânză”
 • Acum 2 hours Justitie
  Bode vs UBB Cluj-Napoca începe cu o amânare
 • Acum 3 hours In vizor
  Cu mobilizare, la sfârșitul acestui an, OSĂ avem inaugurat un nou tronson al Autostrăzii Transilvania
 • Acum 3 hours Politica
  Guvernul vrea să își creeze propria companie de asigurări: polițele RCA, prețuri controlate de stat. Ciucă: “Am discutat cu CEC și ASF”
 • Acum 4 hours PubliNews
  Peste 1.000 de articole vestimentare se transformă în fapte bune, la târgul ReClothing, din Iulius Mall Cluj
 • Acum 4 hours Eveniment
  POATE DEVENI UTIL ŞI INUTILUL ŞURUBARU: SOS Cluj cere reinstalarea barierei plutitoare pentru deșeuri pe Someș. Cantitatea de gunoaie din râu e imensă
 • Acum 4 hours In vizor
  Transtelex: Regizorul Tompa Gabor l-a invitat la Cluj Napoca pe Janos Drabik, conspiraționistul-șef al Ungariei, recunoscut pentru teoriile lui despre cum controlează lumea evreii și masonii
 • Acum 4 hours Vocea ta
  #CMID: Țeapă dată cetățeanului, sub pavăza autorităților
 • Acum 5 hours Eveniment
  Blue Air intră în insolvenţă
 • Acum 5 hours In vizor
  PE CINE SĂ MAI CREZI? Federația Română de Fotbal anunță că UEFA nu a autorizat cererea federaţiei maghiare de afişare a hărții Ungariei Mari: „Revizionismul nu este acceptat în fotbal”
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu: Fotbalul nu este politică! Frustrările revizioniste nu au ce căuta în competiţiile sportive. UEFA trebuie să retragă imediat acordul pentru folosirea hărţii Ungariei Mari pe drapele şi bannere
 • Acum 6 hours In vizor
  Csaba Asztalos, reacție fermă după ce maghiarii au primit acceptul să folosească harta Ungariei Mari: „Nu știu ce au avut în cap”
 • Acum 6 hours Eveniment
  Regizorul clujean Tompa Gábor va fi DECORAT cu Ordinul Artelor și Literelor în grad de Cavaler al Republicii Franceze
Citește și...
NOROC DE CACAO Din oras

Rahat românesc, ultimul răcnet

Nouă atracție în centrul orașului Cluj-Napoca pe strada Dávid Ferenc! În apropiere de magazinul Sora, […]

Recomandările redacției
TOP CITITE