Editorial

NICULĂIȚĂ CIUCĂ O AJUNS LA ORAȘ

Scris de 2617

O plecat Niculăiță Ciucă din comuna Plenița, județul Dolj, și o ajuns mare barosan la oraș.

Și s-o tras Niculăiță în chip cu costumu’ pă care l-o primit la 18 ani de la mica și ticu, să vadă tăt satu’ ce bine îi șade!

Mare om o ajuns Niculăiță! O fo’ Șefu’ la Statu’ Major, o fo’ senator, o fo’ ministru la Apărare, o ajuns Niculăiță șăf păstă peneleu și chiar șăf la guvern!

Când ajungi atâta de mare, apoi traji pă tine un costum mai de Doamne-ajută, să să vadă că te-ai ajuns! Închei cu forța nasturile păstă burtă, că moda cere sacrificii!

 

Unde mai pui că Nicuăiță îi și doftor, de tăt satu’ Plenița îi mândru de el! Așa că îi lojic să scoată de la naftalină costumu’ de duminecă! Ăia care zic că o plajiat îs oamini răi și li-i ciudă că Niculăiță o ajuns atâta de mare la oraș!

Mare om Niculăiță, mare caracter! Atâta de bine o condus țara, că nu mai știu românii unde să pună atâta lapte și miere. Îs pline depozitele și cămările cu lapte și miere, de o ajuns oamenii să le arunce la budă, că îi excedent dă bunăstare!

Știți cât de lungă-i coada de câini cu covriji în coadă?

Cam cât de lunji îs pantalonii lu’ Niculăiță Ciucă! Tăt produsu’ intern brut închepe în pantalonii lu’ Niculăiță! Atâta de lunji îs pantalonii ăia, că închep în ei și tăte datoriile pă care le-o făcut guvernu’ de când îi Niculăiță premier! Păstă 71 de miliarde de lei o împrumutat guvernu’ lu’ Niculăiță de la începutu’ anului, da’ nu-i bai, că plătesc românii!

Nimic nu e mai important decât Niculăiță Ciucă în costum de jinerică de la Plenița! Doamne, fain băiet poate hi Niculăiță ăsta!

Atâta de gospodar îi, că peneleu’ să gândește să-l pună candidat la prezidențiale!

Apoi, nici nu mă mir! Voi ați văzut ce bine îi stă lu’ Niculăiță în costumu’ cela? Doamne-ajută să iasă președinte și să margă prin țări străine, să le arate la alți șăfi dă state ce-nseamnă un ficior bine îmbrăcat!

Atâta de frumos îi Niculăiță în sacou’ cela mai mic cu două numere și pantalonii lunji, că tăte babele din țara asta leșină când îl văd! Tăt, tăt, tăt l-ar umple pă Niculăiță de bale, de la atâta pupat!

Io zic că, pă lângă tăte decorațiile pă care le are, ar trebui să i se acorde lu’ Niculăiță titlu’ de cel mai bine îmbrăcat bărbat din România!

Ne putem ascunde tăți bărbații din țara asta, că n-avem cum să-l batem pă Niculăiță la feșăn!ULTIMA ORĂ

 • Acum 12 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 14 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 20 hours In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
 • Acum 20 hours Politica
  Cum vrea Guvernul să oprească greva profesorilor de marți
 • Acum 23 hours Din oras
  Greva generală din învățământ continuă. Profesorii din Cluj pregătesc noi proteste în fața Prefecturii
 • Acum 1 day In vizor
  JOCURILE DE CABANĂ ALE SECURITĂȚII ÎN IMAGINI EXCLUSIVE: Coldea, Dîncu & finuțul Popică au prânzit cu doamnele la libanez! Claudiu Târziu a ”băgat” și el capul în tabloul aproape familial
 • Acum 2 days Politica
  FIE GREVA CÂT DE GREA, GUVERNUL UN BAN N-AR DA: Ministrul Muncii zice că ar vrea, dar nu poate că scârți-scarți rezolvă cu angajamentul din PNRR până marți
 • Acum 2 days Eveniment
  Roger Federer, în vizită în România
 • Acum 2 days In vizor
  OPTIMISM: În plină grevă a profesorilor, Ministerul Educației a anunțat datele pentru înscrierea la bacalaureat
 • Acum 2 days Jos palaria
  Profesoară din Cluj, mesaj către guvernanți: ”Așa arată școala mea, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca. Am amenajat sala de clasă pe banii mei”
 • Acum 2 days Eveniment
  Preşedinta Ungariei, Novak Katalin, a fost primită cu aplauze la locul pelerinajului de la Şumuleu Ciuc. Sute de pelerini din Ungaria au trecut prin gara Cluj-Napoca în drum spre pelerinaj
 • Acum 2 days Sanatate
  Sindicaliştii din sănătate reclamă „nedreptăţi” privind salarizarea asistenţilor medicali: Pentru debutanţi, salarii mai mici decât în educaţie, iar salariul mediu al asistenţilor este sub cel mediu pe economie
 • Acum 2 days General
  Protecția Consumatorilor a lansat o adresă de e-mail pentru consumatorii care vor să reclame probleme cu creditele bancare
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE