Editorial

NICULĂIȚĂ CIUCĂ O AJUNS LA ORAȘ

O plecat Niculăiță Ciucă din comuna Plenița, județul Dolj, și o ajuns mare barosan la oraș.

Și s-o tras Niculăiță în chip cu costumu’ pă care l-o primit la 18 ani de la mica și ticu, să vadă tăt satu’ ce bine îi șade!

Mare om o ajuns Niculăiță! O fo’ Șefu’ la Statu’ Major, o fo’ senator, o fo’ ministru la Apărare, o ajuns Niculăiță șăf păstă peneleu și chiar șăf la guvern!

Când ajungi atâta de mare, apoi traji pă tine un costum mai de Doamne-ajută, să să vadă că te-ai ajuns! Închei cu forța nasturile păstă burtă, că moda cere sacrificii!

 

Unde mai pui că Nicuăiță îi și doftor, de tăt satu’ Plenița îi mândru de el! Așa că îi lojic să scoată de la naftalină costumu’ de duminecă! Ăia care zic că o plajiat îs oamini răi și li-i ciudă că Niculăiță o ajuns atâta de mare la oraș!

Mare om Niculăiță, mare caracter! Atâta de bine o condus țara, că nu mai știu românii unde să pună atâta lapte și miere. Îs pline depozitele și cămările cu lapte și miere, de o ajuns oamenii să le arunce la budă, că îi excedent dă bunăstare!

Știți cât de lungă-i coada de câini cu covriji în coadă?

Cam cât de lunji îs pantalonii lu’ Niculăiță Ciucă! Tăt produsu’ intern brut închepe în pantalonii lu’ Niculăiță! Atâta de lunji îs pantalonii ăia, că închep în ei și tăte datoriile pă care le-o făcut guvernu’ de când îi Niculăiță premier! Păstă 71 de miliarde de lei o împrumutat guvernu’ lu’ Niculăiță de la începutu’ anului, da’ nu-i bai, că plătesc românii!

Nimic nu e mai important decât Niculăiță Ciucă în costum de jinerică de la Plenița! Doamne, fain băiet poate hi Niculăiță ăsta!

Atâta de gospodar îi, că peneleu’ să gândește să-l pună candidat la prezidențiale!

Apoi, nici nu mă mir! Voi ați văzut ce bine îi stă lu’ Niculăiță în costumu’ cela? Doamne-ajută să iasă președinte și să margă prin țări străine, să le arate la alți șăfi dă state ce-nseamnă un ficior bine îmbrăcat!

Atâta de frumos îi Niculăiță în sacou’ cela mai mic cu două numere și pantalonii lunji, că tăte babele din țara asta leșină când îl văd! Tăt, tăt, tăt l-ar umple pă Niculăiță de bale, de la atâta pupat!

Io zic că, pă lângă tăte decorațiile pă care le are, ar trebui să i se acorde lu’ Niculăiță titlu’ de cel mai bine îmbrăcat bărbat din România!

Ne putem ascunde tăți bărbații din țara asta, că n-avem cum să-l batem pă Niculăiță la feșăn!