Uncategorized

Nicoara: "Uioreanu si-a motivat demisia cu generalitati". Uioreanu: "Sunt realitati!"

Horia Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, si-a inaintat demisia vineri, la pranz. Conform stiridecluj.ro, Uioreanu a solicitat acceptarea demisiei sale din toate functiile de conducere pe care le detinea in PNL Cluj.

Presedintele filialei clujene a PNL, Marius Nicoara, considera ca demisia lui Horia Uioreanu din functiile de conducere ale PNL Cluj este un gest pur politic si ca motivatiile sale sunt „generalitati care nu stau in picioare”.

„Domnul Uioreanu a insirat zece buline cu motivatii pe care i le pot lesne demonta. S-a facut o analiza a activitatii PNL Cluj in alegeri. Nu stiu ce considera el temeinic, dar stiu ca sub conducerea mea PNL a obtinut cel mai bun scor la nivel local si, implicit, cele mai bune rezultate. Gestul sau de a-si da demisia cu tam-tam, ca sa auda presa, este lipsit de fair-play fata de organizatie. Nu stiu ce va crede Bucurestiul despre acest gest si sunt la curent cu dorinta domnului Uioreanu de a-mi lua locul. A afirmat-o in public, in fata membrilor de partid. Nu am de gand sa intru in dispute cu domnul Uioreanu, am si asa foarte multe lucruri de facut. Mult mai utile”, a precizat Marius Nicoara.

Horia Uioreanu i-a replicat lui Nicoara ca demisia sa nu este una „degeaba”:

„Nu sunt generalitati, sunt realitati. Exista foarte multi membri care sunt nemultumiti de actualul management al filialei si de faptul ca parerea lor nu este luata in seama si nu a fost nici recent luata in seama. Faptul ca domnul Nicoara considera ca mi-am dat demisia degeaba, pentru ca in locul meu o sa vina oricum un supleant, care „e tot omul meu” ma deranjeaza la culme! Ma deranjeaza ca Nicoara imparte filiala in „oamenii mei” si „oamenii lui”!

Intrebat fiind daca e adevarat ca azi, in ziua demisiei sale, este la vanatoare, Horia Uioreanu a negat vehement acest lucru, numindu-l „o aberatie, o stupiditate”.

FOTO: romanialibera.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *