Politica

Nicoara: "Prioritatea mea e ca Clujul sa contribuie decisiv la alegerea lui Crin ca presedinte al Romaniei"

Secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, a decis ieri, 10 septembrie, sa amane, pe termen nedefinit, tinerea Conferintei teritoriale (C.T.)  a PNL, care trebuia sa aleaga presedintele organizatiei si Biroul Judetean, sambata, 14 septembrie. Blogul Novacescu.ro prezinta astazi continutul prin Adresa trimisa presedintelui in exercitiu, Marius Nicoara, (vezi foto) Hellvig il anunta ca a decis amanarea C.T. pe baza a trei considerente majore:

1. primirea la Secretariatul General a mai multor sesizari din partea membrilor filialei „legate de nerespectarea normelor statutare de organizare a Adunarilor Generale pentru C.T”.

2. nerespectarea art. 19 din Regulamentul de aplicare a Statutului care prevede obligativitatea organizării Adunarilor Generale pentru desemnarea delegatiilor in toate orasele si municipiile.

3. convocatorul trimis de filiala Cluj in data de 09.09.2013 nu corespunde cu norma de reprezentare aprobata de BPT Cluj si validate de Secretariatul General (lipsesc delegatii municipiului Cluj-Napoca). Toate acestea l-au determinat pe secretarul general al PNL, in conformitate cu prevederile articolului 22 alin. 3, sa amane desfasurarea C.T. a PNL Cluj.

 

Nicoara repurteaza astfel o victorie importanta in fata lui Uioreanu care se pregatea sa preia sefia PNL Cluj in 14 septembrie. Acest lucru nu se va mai intampla prea curand. Pana in 2015, Nicoara va continua mandatul existent.

Contactat telefonic, senatorul Marius Nicoara ne-a declarat: „Eu nu am timp de orgolii cand ma gandesc la destinul PNL. Prioritatea mea numarul 1 este ca PNL Cluj sa contribuie decisiv la alegerea domnului Crin Antonescu pentru functia de presedinte al Romaniei. In plus, vrem sa tragem cat mai tare pentru europarlamentare”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *