Politica

Nicoara: "Prioritatea mea e ca Clujul sa contribuie decisiv la alegerea lui Crin ca presedinte al Romaniei"

Scris de 317

Secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, a decis ieri, 10 septembrie, sa amane, pe termen nedefinit, tinerea Conferintei teritoriale (C.T.)  a PNL, care trebuia sa aleaga presedintele organizatiei si Biroul Judetean, sambata, 14 septembrie. Blogul Novacescu.ro prezinta astazi continutul prin Adresa trimisa presedintelui in exercitiu, Marius Nicoara, (vezi foto) Hellvig il anunta ca a decis amanarea C.T. pe baza a trei considerente majore:

1. primirea la Secretariatul General a mai multor sesizari din partea membrilor filialei „legate de nerespectarea normelor statutare de organizare a Adunarilor Generale pentru C.T”.

2. nerespectarea art. 19 din Regulamentul de aplicare a Statutului care prevede obligativitatea organizării Adunarilor Generale pentru desemnarea delegatiilor in toate orasele si municipiile.

3. convocatorul trimis de filiala Cluj in data de 09.09.2013 nu corespunde cu norma de reprezentare aprobata de BPT Cluj si validate de Secretariatul General (lipsesc delegatii municipiului Cluj-Napoca). Toate acestea l-au determinat pe secretarul general al PNL, in conformitate cu prevederile articolului 22 alin. 3, sa amane desfasurarea C.T. a PNL Cluj.

 

Nicoara repurteaza astfel o victorie importanta in fata lui Uioreanu care se pregatea sa preia sefia PNL Cluj in 14 septembrie. Acest lucru nu se va mai intampla prea curand. Pana in 2015, Nicoara va continua mandatul existent.

Contactat telefonic, senatorul Marius Nicoara ne-a declarat: “Eu nu am timp de orgolii cand ma gandesc la destinul PNL. Prioritatea mea numarul 1 este ca PNL Cluj sa contribuie decisiv la alegerea domnului Crin Antonescu pentru functia de presedinte al Romaniei. In plus, vrem sa tragem cat mai tare pentru europarlamentare”.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours In vizor
  Însuși El, Excelența Sa, Emil Boc, în Marea Înțelepciunea Sa s-a gândit că e frumos să se apuce de modernizări și să pună la pământ statuia lui Iuliu Maniu, fix cu câteva zile înainte de comemorarea a 70 de ani de la moartea sa în închisoarea de la Sighet
 • Acum 10 hours PORTRET
  DACĂ ȘI NEA’ CEAȘCĂ TĂIA ACCESUL GRATUIT LA ÎNVĂȚĂMÂNT (care e înscris și acum în Constituție), mai ajungea Dîncu din Runcu Salvei să se joace de-a politicianul? Vicepreședintele PSD susține privatizarea învățământului preuniversitar
 • Acum 10 hours Din oras
  Cu lucrările nerecepționate, dar trecut ca reușită a măreței administrații ”Bociene”, Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, intră în renovare
 • Acum 16 hours Din oras
  Viral pe Tik Tok: O cămilă paște-n Cluj
 • Acum 16 hours Din oras
  URMEAZĂ STAȚIA OSĂ METROUL, PRELUNGIREA LICITAȚIEI cu încă o lună
 • Acum 17 hours In vizor
  NOROI ARENA. Jucătorii Rapidului: ”Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”. ”U” Cluj, o remiză jalnică
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  ”Strâmtoratul” buget al Clujului își permite aruncarea banilor pe apa Someșului navigabil
 • Acum 1 day Editorial
  Prostoii visează la anticipate. Din 1991 aud cuvântul acesta, dar n-am participat decât la ”anticipăpate”. Care ar fi șansele?
 • Acum 1 day Din oras
  BRAVO, EMIL BOC, PARTIDUL COMUNIST ROMÂN ÎȚI MULȚUMEȘTE: Statuia lui Maniu, dată jos cu excavatorul. Finanţatorul statuii, academicianul Emil Borzo: ”Sunt şocat”
 • Acum 1 day Straineze
  SLUGA MOSKOVEI, Viktor Orban, preia retorica Rusiei: ”Dacă trimiți arme Ucrainei, (…) indiferent ce spui, ești în război”
 • Acum 2 days General
  10 ani cu Ziar de Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ciolacu anunță politica fiscală a PSD: Companiile mari să plătească la fel ca și micile companii un impozit de cel puțin 1% din cifra de afaceri. Impozitul pe dividende e prea mic față de Germania
 • Acum 2 days Din oras
  “Încă o mizerie marca prof. Ștefan Florian” – un neurochirurg din generatia noua il face praf pe “vedeta” Spitalului Transilvania, detinuta de Abu Arif Khaled. Florian, ratatul moral al medicinei clujene
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE