Politica

Nicoara e foc si para pe PDL. "Daca isi mai bat joc de noi, s-ar putea sa ne intelegem cu PSD", a declarat unor apropiati

Marius Nicoara, seful PNL Cluj, este foarte iritat de reactiile exagerate ale lui alin tise, senator PDL, care a preluat fraiele comunicarii partidului sau si si-a exprimat fara rezerve pozitia de forta in relatia cu PNL Cluj.

Recent, tise a declarat presei: „Se pare ca nu se intelege rolul consilierilor PDL, va asigur ca vom face sa se inteleaga de acum inainte”, lucru care nu i-a picat bine liberalului Nicoara.

Potrivit unor surse din PNL, acesta s-ar fi plans de lipsa de fermitate a lui Daniel Buda, presedintele PDL Cluj, care este incapabil sa il struneasca pe tise.

„S-a suparat rau pe pedelisti pentru ca nu sunt constructivi, pentru ca sunt indecisi, pentru ca ne santajeaza cu acele voturi. A vorbit cu Tarcea despre asta, spunandu-i ca s-a saturat de lipsa de fair-play. Pai, viceprimar nu vor sa ne dea, ca dracu’, ca lacu’, ca au nevoie de unguri, ca Surubaru e trist, ok, astea le-am inteles. la CL, l-au pleznit pe Seplecan in presa, un lucru total inadecvat. Noi le-am pus deja omul la Drumuri, Seplecan i-a luat apararea lui tise la faza cu Corpul de Control, am aratat deschidere in relatia cu Emil Boc pe tema gropii de gunoi… Pai? Nici noi nu suntem luati de pe jos. Daca nu se vor vedea rezultate palpabile in aceasta relatie, Nicoara va rediscuta cu PSD. Asa a spus el. Si a mai spus ceva, iar asta e o surpriza: ca se gandeste inclusiv sa candideze la Consiliul Judetean”.

 

Reactiile isterice ale lui tise ii enerveaza si pe cei din PDL Cluj:

„Si-a facut jocurile in CJ cu Avram, vrea sa isi puna oameni peste tot, pe Daniel (Buda – n.n.), nici macar nu l-a intrebat. A zis ca ce ne intereseaza pe noi ce face el!? Este de un tupeu si o obraznicie fantastica. Le spune tuturor ca la el trebuie mers daca doreste cineva din partid ceva, ca era lui Boc si Buda a apus. Ma gandesc serios sa plec din partid, sa ies de tot din politica. Cand ii vad ochii aia bulbucati de furie, imi aduc aminte ca omul asta numai stari de tensiune a creat: ba cu Buda, ba cu Moisin, ba cu Apostu”, ne-a declarat un membru foarte important al PDL Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *