In vizor

Niciun investitor privat nu e interesat de U Cluj. Boc: „Împreună cu universitățile clujene vom duce această echipă acolo unde îi e locul”

Primarul Emil Boc recunoaște că nu a existat niciun om de afaceri interesat să investească în clubul de fotbal Universitatea Cluj, dar primarul este convins că împreună cu universitățile clujene vor reuși să readucă echipa pe prima scenă a fotbalului românesc. Boc face aceleași declarații de patru ani, dar în ultimii doi ani clubul a fost departe de promovare.

„Nu au existat oameni de afaceri interesați, pentru că rigorile sunt foarte înalte pentru U Cluj. Dacă va exista cineva interesat va trebui să meargă la Consiliul de Administrație pentru discuțiile de principiu, după care să vină să ne informeze și noi în Consiliul Local să luăm o decizie. Deocamdată Primăria împreună cu Universitățile asigură finanțarea clubului Universitatea. E un club care crește bine și sănătos, curat, transparent”, a declarat primarul Emil Boc. 

Radu Constantea, fostul manager și-a dat în acest an demisia, după ce nu a reușit timp de patru sezoane să atingă obiectivul trasat, cel de a duce echipa în Liga I. Noua conducere are și ea același obiectiv: promovarea. 

„Are o echipă de management nouă asigurată de domnul Răduță care vine din partea Universității Babeș Bolyai. Un om cu experiență în domeniul fotbalului și a managementului. Am încredere că împreună cu universitățile clujene vom duce această echipă acolo unde îi este locul ei, încet, dar sigur. Mandatul noii echipe de conducere este promovarea. Acesta este mandatul asumat. Pentru asta a fost nominalizat. Acesta este obiectivul pe care îl au și pe care ei îl cunosc”, a mai spus Boc.

Suporterii nu sunt deloc mulțumiți de noua conducere, mai ales că aceștia au luat o decizie fără precedent, cea de-a interzice comentariile de pe pagina oficială de Facebook. Acum patru ani a fost ușor pentru toată lumea să-l creadă pe primarul Boc, însă acum suporterii sunt conștienți că doar cu un afacerist privat, dispus să investească, clubul are șanse să facă performanță. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *