In vizor

Nicio surpriză. Șeful Poliției Câmpia Turzii, prins beat la volan, s-a pensionat

Șeful Poliției Câmpia Turzii, comisarul Dorel Fodorean, s-a pensionat la 51 de ani, la puțin timp după ce a fost depistat în timp ce se află la volan în stare de ebrietate.

„Şeful Poliţiei Câmpia Turzii, Dorel Florian Fodorean, este pensionar începând cu data de 15 ianuarie, şi-a depus actele de pensionare după ce a fost prins băut la volan şi i s-a suspendat permisul de conducere. Dosarul său penal este, încă, în lucru, iar când se va întoarce de la procuror, se va lua măsura sancţionării contravenţionale. Oricum, după incident, urma să fie schimbat din funcţie, deoarece, prin gestul său, a adus atingere uniformei de poliţist şi a afectat imaginea Poliţiei”, au spus surse din poliție, citate de Mediafax.

Prins băut la volan, polițistul a refuzat să sufle în filolă și s-a prezentat la unitatea spitalicească din apropiere pentru recoltarea de sânge în vederea stabilirii aloolemiei acestuia.  Institutul de Medicină Legală Cluj a stabilit că șeful Poliției Câmpia Turzii avea o alcoolemie în sânge de 0.75%

Comisarul Dorel Fodorean lucrează în sistem din 1990, iar din 2017 a fost numit pe funcția de șef al Poliției Municipiului Câmpia Turzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *